Lolita Flores

Lolita Flores rep a casa seva una persona inesperada i torna a creure en l'amor

La nova il·lusió de Lolita Flores s'ha guanyat el seu cor

Fa temps que la filla gran de 'La Faraona' no la relacionen amb cap home. De fet, Lolita Flores no para quieta, ja sigui per obres teatrals que fa, per les entrevistes que té a programes de televisió o per la seva participació en el programa de Tu cara me suena com a jurat. No obstant això, fa poc que algú s'ha guanyat del tot el seu cor.

Primer pla de Lolita Flores.
Lolita Flores torna a estar enamorada | Europa Press

La neta de Lola Flores ha estat mare per segona vegada,  notícia que ha emocionat molt la cantant Lolita Flores, que va confessar que el seu net Noah ho era tot a la seva vida. Ara, ha arribat Nala, una bebè que acaba de néixer amb molt d'amor a donar.

Elena Furiase està molt feliç amb el seu marit, Gonzalo Sierra, amb el petit Noah i amb la nounada. L'actriu ha estat fotografiada per la premsa mentre anava a casa de la seva mare i no ha dubtat a respondre les preguntes dels periodistes. L'actriu ha comentat el perquè del nom del seu nounat. Resulta que havia de triar un nom estrany: «Dient-se un Noah, tampoc podia posar-li a l'altra Carmen», feia broma entre rialles.

Elena és una noia de tradicions i, ben aviat, celebrarà el bateig de la petita Nala. La seva cosina Alba i el seu cunyat Miguel van ser els elegits per ser els padrins del seu primer fill, una decisió que l'actriu tenia molt meditada. Aquesta vegada s'ha girat la truita i, tenint en compte l'elecció que ha fet, sembla que la mare de Nala ja té ben clar qui seran els padrins del bateig de la seva nena.

Pel que fa als primers dies de la vida de Nala, l'actriu confessa que Noah «ho porta bé» tot i que està «una mica rebel». De fet, no va deixar de cridar l'atenció de la seva mare mentre contestava les preguntes dels periodistes. Això sí, les vacances les dedicarà a gaudir dels seus fills «amb calma». «Ja tornarem al setembre», explicava respecte a la tornada a la feina.

Els que han estat pares, Elena Furiase i el seu marit, són molt coneixedors de la seva popularitat i de la seva exposició pública. La neta de Lola Flores va créixer al si d'una família molt coneguda i vigilada per l'ull públic des de sempre.

Tot i això, sempre ha sabut discernir entre la privacitat i entre els mitjans. Per això, durant el seu segon embaràs s'ha mantingut molt allunyada dels mitjans de comunicació.

Lolita està molt contenta amb la decisió de la seva filla

Ara que han passat dues setmanes des que va tenir la seva filla, Elena Furiase ha anat a fer una visita a casa de la seva mare. Lolita Flores, des que la seva neta va néixer, no ha parat de preguntar per la nova integrant del clan Flores.

Tot i que Lolita Flores encara no sabia la notícia, Guillermo Furiase ja havia parlat amb alegria i emoció del seu paper com a padrí als reporters. La setmana passada ell mateix ho va compartir amb una coneguda agència de premsa a l'entrada de casa seva.

«Com a oncle molt bé, molt content. Nala no ha obert ni els ulls, la pobra. Soc el seu padrí, tinc una fillola preciosa», va comentar il·lusionat.

No és la primera vegada que els mitjans de comunicació fan de missatgers entre el clan de la família Flores. Fa aproximadament un any que Lolita també es va quedar sense paraules en assabentar-se gràcies a la premsa que la seva filla Elena Furiase contrauria matrimoni amb Gonzalo Sierra. De fet, va ser Guillermo Furiase, íntim amic del nuvi, qui li va presentar la seva germana.

Va ser un casament que, tot i que la mare de la núvia i la resta dels espanyols se'n van assabentar a la vegada, es va celebrar a Vejer de la Frontera, a Cadis, el setembre de l'any passat. Poc temps després, l'actriu va fer públic el seu segon embaràs.