Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González

El cunyat d'Eva González revela per què no vol saber res de Cayetano Rivera

La presentadora de 'La Voz' s'ha quedat muda després d'escoltar el testimoni de Julián Contreras

No hi ha dubte que Eva González és una de les famoses més destacades de la televisió espanyola. De fet, els darrers anys s'ha pogut veure la model exercint de presentadora del concurs d'èxit d'Antena 3, La Voz.

Així mateix, des del 2019 està al capdavant de l'espai i, cada cop més, està més feliç de poder col·laborar en el format de la cadena any rere any. Sens dubte, la seva vida professional va vent en popa perquè no només es dedica al món de la pantalla petita, sinó que també ha aconseguit un lloc en la publicitat.

Eva González, com la majoria de personatges públics, ha optat per compaginar la seva professió amb la seva faceta en les xarxes socials. Per això, en força ocasions, la model publica contingut promocionant les marques que hi contacten.

Tot i que en l'àmbit professional no es pot queixar, la veritat és que a la seva vida més íntima tot marxa a la perfecció aparentment. En les últimes hores s'ha conegut el dur testimoni d'un familiar polític seu que ha provocat que el seu marit estigui, novament, al punt de mira.

Eva González, de pedra després d'escoltar les declaracions del cunyat

Eva González està feliçment casada amb Cayetano Rivera. El 2015, la parella contreia matrimoni a la ciutat natal de la presentadora, Sevilla. Tres anys més tard, donaven la benvinguda al seu primer fill en comú, que porta el mateix nom que el torero, Cayetano Rivera González.

És evident que el matrimoni és una de les parelles famoses més consolidades del nostre país. Tot i això, malgrat que la vida sentimental d'Eva González està millor que mai, no pot dir que passa el mateix amb la família del seu marit.

D'alguna manera o altra, el clan Rivera sempre és a l'ull mediàtic. L'especial relació entre Fran i Kiko Rivera és un dels tants escàndols que han sorgit al voltant de la vida de l'espòs de la presentadora de La Voz. Fa uns mesos, el fill d'Isabel Pantoja atacava durament el seu germà gran. Les seves declaracions van ser tan dures que van fer posar punt final a l'escassa relació que ja tenien.

Primer pla de Julián Contreras Jr. a un plató de televisió
Julián Contreras ha deixat de banda la pantalla petita per esdevenir escriptor. | GTRES

Després d'un període de temps sense polèmiques, ara Eva González ha de veure com el seu marit fa front a un nou conflicte familiar. I no, en aquesta ocasió el DJ no és el protagonista, sinó el mateix Julián Contreras.

Així mateix, el fill de Carmina Ordóñez s'ha sincerat com mai sobre la seva etapa com a escriptor i sobre la relació que té actualment amb els germans per part de mare.

«Hem d'entendre que som adults i no tenim relació», comunicava deixant de pedra els periodistes presents. «En el meu cas, no és una cosa que estigui subjecta a polèmica, no hi ha dards. S'ha diluït, no queda res. No hi tinc relació, però si entren ara mateix per la porta, jo els abraço amb total afecte», explicava tancant el tema.

El present d'èxit de Julián Contreras

Eva González ha d'estar sorpresa després de les declaracions del cunyat. A diferència de Kiko Rivera, l'escriptor ha volgut deixar clar que no hi ha mals rotllos amb els germans. Simplement que el motiu del perquè no té contacte amb ells és perquè la relació s'ha refredat.

D'altra banda, el sevillà, que va fer els primers passos a la pantalla petita, va decidir allunyar-se del focus mediàtic i dedicar-se a la literatura. El cunyat d'Eva és autor de Querida mamá, dedicat a la socialité, De Rivera a Ordóñez i, la seva última publicació, Artesanales. De fet, aquesta última obra ha estat un èxit, malgrat que en diverses ocasions les editorials es van negar a col·laborar-hi. Justament, per això no ha dubtat a parlar amb la premsa.

«Per mi està sent desmesurat», confessava sobre això. «Res del que està passant és una cosa que jo hagués previst, però ni a l'escenari més positiu m'acostava. Està sent especialment bonic i il·lusionant. La gent està connectant d'una manera molt bonica amb l'obra», confessava il·lusionat.

Sens dubte, Eva González està pletòrica de felicitat perquè al seu cunyat li vagi divinament. A més, encara que el seu marit ja no hi té contacte, la presentadora li desitja tot el millor.