Imatge d'Andrea Janeiro enxampada passejant pel carrer

Andrea Janeiro diu prou a la seva mare en quedar-se sense el que més s'estimava

Andrea Janeiro està molt disgustada pel que ha passat aquest dimarts

Andrea Janeiro estava aquest dimarts amb l'ai al cor perquè ahir tenia una cita ineludible amb una de les seves cantants preferides. I és que el seu ídol feia un concert al centre de Madrid davant de milers de persones. Andrea Janeiro havia demanat a la seva mare que l'acompanyés al concert de Rosalía, artista per qui sent predilecció des que va saltar a la fama ara fa quatre anys.

El cas és que la madrilenya, tot i que encara s'està recuperant de l'operació de tíbia i peroné de fa justament dos mesos, no es va voler perdre l'esdeveniment. Va anar al WiZink Center de Madrid amb Miguel Marcos, el seu marit, i amb la seva filla, Andrea Janeiro.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro confirma les pitjors sospites sobre la seva mare, Belén Esteban | Catalunya Diari

A més, també la va acompanyar una bona amiga de la col·laboradora, Rocío Martín Vázquez, que treballa amb ella a Sálvame des de fa anys. El concert suposava la reaparició pública de Belén Esteban després de trencar-se la cama accidentalment fa tres mesos al plató de Sálvame.

La col·laboradora se'n va de concert amb la seva filla Andrea

Quan va arribar al cèntric pavelló, es va veure Belén vestida amb una protecció a la cama dreta i portava un parell de crosses amb què podia desplaçar-se no gaire de pressa.

Andrea Janeiro estava exaltada perquè podria contemplar un nou concert de Rosalía i va gaudir de valent en companyia de la seva família, i especialment, de la seva mare. Tots els focus apuntaven a ella a causa del malmès estat físic que encara arrossega la 'princesa del pueblo'.

D'altra banda, vam poder comprovar com Belén Esteban publicava un 'Instagram Live'. Mostrava als seus milers de seguidors el que estava passant al concert de la cantant catalana. L'artista va fer que tots els fans que van anar al Wizink Center i que van omplir el pavelló madrileny s'ho passessin d'allò més bé.

La filla de Jesulín, enfadada amb la seva mare després de veure Rosalia

Al final del concert, Belén Esteban tenia un objectiu molt clar, tot i que el seu estat físic no li permetia fer gaires coses.La tertuliana de Telecinco va entrar al backstage per saludar Rosalía després d'un concert tan exitós que ha demostrat la magnitud de l'artista espanyola. Ha sorprès, fins i tot, a nivell internacional durant els últims anys. En efecte, la seva carrera té un futur molt prometedor que farà que arribi molt més lluny.

El cas és que Belén es va fotografiar amb Rosalía i la imatge s'ha fet viral al cap de pocs minuts. La que no hem vist amb l'artista espanyola és Andrea Janeiro. No sabem si ha pogut accedir a aquest lloc per fer-se una foto amb la seva major ídola al món de la música.

A més de Belén Esteban, al concert esmentat hi van assistir nombrosos convidats famosos, uns VIP que no van renunciar a un esdeveniment que està fent parlar tant durant les últimes hores.

Andrea Janeiro es queda sense foto després del concert

A la zona VIP, hi van estar la dona de Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez, que hi va anar amb els seus fills, i la seva germana Ivana. La veritat és que la influencer es va mostrar molt somrient durant tot l'esdeveniment.

També vam poder veure Pedro Almodóvar, el motorista Marc Márquez i, fins i tot, el mateix xicot de Rosalía, Rauw Alejandro. Sense cap mena de dubte, Belén Esteban es va fer diverses fotos tant amb Almodóvar com amb Márquez i amb la parella de l'artista catalana.

A Andrea Janeiro no l'hem vist fotografiada, possiblement perquè no ha volgut mostrar-se a les càmeres i ha preferit passar desapercebuda. Parlem d'un esdeveniment en què l'interès més gran el generava la seva mare i l'estat de salut en què es troba actualment.