Muntatge fotogràfic de Jorge Javier amb cara d'espantat i el rostre pixelat d'un col·laborador de Sálvame

La maledicció de 'Sálvame' sotmet a una nova i inesperada víctima

'Sálvame' tem pel futur d'una altra cara del programa

Sálvame s'ha cobrat una víctima col·lateral que ha deixat una de les seves col·laboradores en una situació molt delicada. Fa un temps, el programa vespertí de Telecincova sumar dues baixes fonamentals de dues tertulianes molt polèmiques. I és que ambdues van patir un accident mentre estaven treballant al plató pel qual van acabar a l'hospital.

La primera va ser Belén Esteban, on el seu retorn ja és imminent després de trobar-se recuperada. I la segona, Chelo, que acaba de rebre un cop inesperat de la persona que més estima. La mala sort sembla haver-se acarnissat amb la periodista a qui se li ha vist acompanyar la seva parella a l'hospital després de patir un accident

Sálvame acaba d'un cop de ploma amb el retorn d'una de les seves col·laboradores

Sálvame i la maledicció que sembla que el persegueix des de fa mesos ha creuat els límits del plató. Si, perquè el programa de Jorge Javier sembla més aviat una sala d'urgències a causa de la quantitat d'incidents que s'han produït durant la seva emissió.

De totes les baixes, només la gallega roman encara esperant rebre l'alta, encara que el seu retorn a Sálvame haurà d'esperar. Així és, ja que la revista Diez Minutos publica en exclusiva unes imatges on és evident la mala situació per la qual travessa la periodista.

Imatge de Chelo García-Cortés sortint de l'hospital.
La periodista de Sálvame té un revés en plena recuperació | Europa Press

A la lesió que va patir en trencar-se el radi i per la qual va haver de ser operada, se li suma l'accident que ha patit la seva parella, Marta Roca. En concret, la parella ha estat fotografiada sortint de casa per anar a l'hospital on s'han posat en mans de professionals mèdics.

Sembla que un accident domèstic ha acabat amb la Marta havent de caminar amb crosses mentre és ara la periodista qui n'ha de cuidar-la. Una situació delicada tenint en compte que totes dues estan impedides i requereixen ajuda per a les tasques més quotidianes.

Imatge de Chelo García Cortés i la seva dona Marta Roca amb el personal mèdic
La dona de la col·laboradora de Sálvame ha patit un accident domèstic | Instagram: @CHELO_GARCIA_CORTES

De fet, era la mateixa periodista qui publicava una foto al seu compte d'Instagram donant les gràcies a l'equip mèdic que els ha atès. En aquesta, s'hi pot veure com la seva dona està asseguda en una llitera mentre sosté en una mà una de les crosses.

Així, tenint en compte aquest contratemps, és evident que Chelo ha de romandre ara al costat de la seva parella i animar-la per superar aquest tràngol.

Sálvame molt preocupat pel futur de Chelo

Sálvame va convertir-se en la taula de salvació de la periodista gallega. El seu deute amb Hisenda amenaçava d'ofegar-la i, gràcies al format de Telecinco, va poder continuar facturant. Més tard, la seva feina com a col·laboradora li donava l'oportunitat d'anar a Supervivientes, augmentant així els seus guanys.

No obstant això, la mala sort sembla que s'hi ha instal·lat, ja que no és la primera vegada que pateix una caiguda. J en 2018 va acabar a terra mentre passejava la seva gosseta i va acabar amb el llavi partit. Un any després, després del seu retorn d'Hondures, una ensopegada a Sálvame li va provocar una ferida a la cama, per la qual va haver d'usar una cadira de rodes.

Ara, és la lesió del braç el que la manté allunyada del seu lloc com a col·laboradora, una cosa que no la beneficia gens tenint en compte la delicada situació econòmica que encara amenaça la seva tranquil·litat.

Fotomuntatge de Chelo García-Cortés i Marta Roca
Chelo i la seva parella estan incapacitades per treballar | GTRES

Per la seva banda, Marta Roca fa anys que no treballa i ara exerceix com a mestressa de casa mentre la gallega viu entre Madrid i Castelldefels. En aquests moments totes dues estan impedides per treballar, encara que en el cas de Chelo, això podria canviar.

Ja són dos mesos els que porta de baixa i sembla que la seva evolució és positiva, per tant, el seu retorn podria produir-se d'aquí poc. De moment, però, tocarà esperar per veure com es troba la seva dona per saber si es pot valdre per si mateixa o, en cas contrari, Chelo s'ha de quedar per cuidar-la.