Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

Al descobert la dona responsable del divorci d'Ortega Cano i Ana María Aldón

Ortega Cano fa més d'una dècada que està amb ella

Ortega Cano està vivint un moment complicat després de sortir a la llum la delicada situació per la qual travessa el seu matrimoni amb Ana María Aldón. Hi ha qui assegura que la parella fa temps que està separada. De fet, la dona de l'extorero ha arribat al seu límit farta que a casa seva no tingui ni veu ni vot.

Part d'aquesta situació ve provocada per l'entorn més proper del vidu de La más grande que no ha acceptat la dissenyadora. Al principi es va assenyalar Gloria Camila, però ara ha sortit a la llum qui podria ser la vertadera culpable de la ruptura matrimonial.

Ortega Cano i la dona que va provocar el divorci

Ortega Cano fa setmanes que intenta que la premsa el deixi en pau. Per això, va decidir posar terra pel mig deixant Madrid per passar uns dies a Costa Ballena. Fins allà va marxar amb el seu fill José María i amb Marina, la noia de la llar de la màxima confiança.

Fins ara l'empleada havia estat a l'ombra fins que fa uns dies va començar a guanyar protagonisme. Va ser dimarts passat 19 de juliol quan es va revelar al plató de Sálvame com era la seva relació amb Ana María. Recordem que, quan va morir Rocío Jurado, Ortega Cano va confiar a Marina la cura dels seus fills Gloria i José Fernando.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint en 'El Rocío'. | GTRES

És molt més que una empleada i, pràcticament, forma part de la família de l'extorero, per això tots es pregunten si es portava bé amb la dissenyadora. Pel que sembla, al principi, la relació era bona, però les coses es van començar a torçar fa uns mesos.

«M'explica que es portaven de meravella, anaven a córrer juntes», va relatar Kiko Hernández. «Em diu la meva font que elles no es poden ni veure ara, que hi ha una guerra brutal entre totes dues i estan a hòstia neta», va afegir.

Segons el col·laborador, Ana María va fer una cosa que va provocar el rebuig absolut de l'empleada. Sempre fidel a la família Ortega, Marina no va acceptar que aquesta defensés Rocío Carrasco i ho va fer saber a la dona de l'extorero. La tensió entre elles era més que palpable fins al punt que la convivència va començar a ser molt complicada.

Ortega Cano es manté al marge

Fa uns dies, Ortega Cano va demostrar la confiança plena cap a Marina. De fet, mentre la seva dona es quedava a Madrid, ell i la seva empleada se n'anaven a Costa Ballena amb José María, l'únic fill del matrimoni.

Tot i això, no han pogut evitar que la premsa s'hagi interessat pel que passava dins de la llar conjugal. Sobretot, perquè va ser Ana María qui va confessar el poder que tenia l'assistent a casa seva. «Mana més l'empleada que jo», va explicar a Carmen Borrego deixant clar que ella no tenia ni veu ni vot.

Després d'aquestes declaracions, la premsa va anar a buscar Marina, però aquesta va declinar fer cap comentari. «No em fiqueu en aquestes històries, això em faltava», va comentar als periodistes mentre desmentia tot allò que s'hi havia dit.

Qui sí que té una relació excel·lent amb l'empleada d'Ortega és la filla del torero, Gloria Camila. Potser aquesta fantàstica amistat també ha influït en el distanciament amb Ana María. Recordem que entre les dues col·laboradores hi ha una guerra oberta des de fa mesos i això podria haver estat el detonant de tot.

Sigui com sigui, les darreres informacions apunten que el matrimoni està completament trencat. El vidu de la chipionera ha estat incapaç de donar el seu lloc a la seva dona i aquesta ha decidit posar punt final a més de deu anys de relació.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco