Paolo Vasile en una imatge d'arxiu.

Paolo Vasile plora després del que va passar a Telecinco

El que era director executiu de la cadena deixa molts problemes sense resoldre a Mediaset

Paolo Vasile ha estat un dels grans pilars del grup Mediaset. El seu regnat ha estat ple de polèmiques, però del que en pot estar orgullós és que va deixant moltes alegries. Tot i això, també deixa un buit enorme entre els treballadors, sobretot amb Jorge Javier Vázquez.

Justament ha estat el presentador qui pitjor ho està passant per la sortida del CEO del gran imperi audiovisual i mediàtic. L'acomiadament es deu a una crisi d'audiències molt difícil de resoldre, malgrat els seus esforços per resoldre-la.

Encara que hagi tingut molts èxits al llarg de la seva carrera, sembla que això no ha estat suficient per a la cadena i, amb la seva marxa, deixa molts amb el cor trencat. «Se'n va Paolo Vasile, el meu cap més cap, i em quedo una mica orfe», escrivia el presentador de Sálvame al seu blog.

Després de dues dècades, l'italià se'n torna al seu país d'origen per, finalment, estar al costat de la família. No obstant això, els seus companys i amics el trobaran molt a faltar.

Se'n va un gran de la comunicació

«Sento que el meu suport emocional a la televisió desapareix i no sé gaire bé què passarà a partir d'ara. En qualsevol cas estic preparada per a tot. Els titellaires som així: tenim una gran habilitat per recollir lona quan toca», comença dient el company de Belén Esteban.

L'actor de teatre guardarà per sempre en la seva ànima l'etapa tan bonica que ha viscut al costat de l'empresari. «Si he treballat tantíssim ha estat perquè a la meva empresa hi havia una persona que m'animava», escrivia. «Sempre tenia la paraula justa per fer-me costat quan tenia alguna crisi. Ara, aquesta persona se'n va i em trobo perdut, he de reconèixer-ho», continuava.

L'exdirector executiu ha creat una amistat molt poderosa amb les persones que envoltaven el despatx. Irònicament, ha estat sempre fugitiu de les càmeres i d'explicar la seva vida privada, però ara es pot dir que la gran cadena l'acomiada per la porta gran. «Han estat vint anys d'una televisió transgressora, polèmica, divertida, qüestionable i qüestionada, però crec que, per sobre de tot, necessària. Perquè gràcies a l'entreteniment que s'ha emès a Mediaset s'han alleujat moltíssimes solituds».

«El trobaré molt a faltar»

I continua «no és hora, ni toca fer aquí i ara una valoració de la tasca que ha exercit com a professional». Però la veritat és que Jorge Javier sempre estarà agraït amb ell. «Per agrair-li aquests anys tan vibrants que he viscut al seu costat. Es pot estimar un cap? Sí. I també el trobaré molt a faltar».

I és que el llegat del director executiu ha deixat més empremta per la seva humanitat que pel seu paper com a professional, el qual també ha estat molt important.

Foto de Paolo Vasile i Ana Rosa Quintana abraçats.
Paolo Vasile s'acomiada dels seus companys de feina | Telecinco

«Quan vaig anar a xerrar amb ell la setmana passada vaig aprofitar per fer un gir al meu estat sentimental. Li vaig comunicar que em demanava la setmana sencera del pont de desembre de vacances. Ell em va retreure que anés a treballar només quan tenia una mica de temps lliure entre vacances i vacances. [...] Jo sé que el seu to de veu intentava renyar-me, però en aquesta ocasió no va colar. Tots dos sabíem que ens estàvem acomiadant. I com ni ell ni jo sabem acomiadar-nos d'algú que ens importa, ens ajudem d'altres recursos per no caure al melodrama».

Ara, el ja exdirector executiu tornarà amb els seus éssers estimats a Roma. La gran devoció de Paolo Vasile han estat sempre la seva dona i els seus fills.