Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

Paolo Vasile s'afarta i assenyala dues cares de Sálvame per fer-les fora

Paolo Vasile no aguanta més les sortides de to de dos membres de 'Sálvame'

Paolo Vasile està desbordat per les contínues polèmiques que afecten 'Sálvame'. El seu vaixell insígnia durant molts anys fa aigües per tot arreu i el conseller delegat de Mediaset ha perdut la paciència.

El directiu veu com les audiències cauen en picat i no és capaç de fer un gir al magazine que acabi amb aquesta fugida d'espectadors.

Paolo Vasile es farta de dues cares de 'Sálvame' i medita acomiadar-los

A més, Paolo Vasile veu com cada dia sorgeixen noves polèmiques entre el presentador de l'espai, Jorge Javier Vázquez, i diferents col·laboradors o convidats que porta al seu programa. L'últim episodi que ha tret de polleguera Paolo Vasile ha tingut lloc aquest dilluns al plató de 'Sálvame'.

Paolo Vasile, en una imatge d'arxiu amb ulleres de sol
Paolo Vasile està cansat de dos membres de 'Sálvame' i medita fer-los fora | Europa Press

Ahir, Jorge Javier Vázquez va carregar amb duresa contra la periodista Gema López. A la taula de debat del programa, els tertulians van comentar les últimes polèmiques sobre Raquel Bollo.

L'excol·laboradora de l'espai de Telecinco s'enfrontaria a un deute de 20.000 euros. Segons el programa, Bollo hauria de pagar diversos mesos de lloguer a l'amo de la casa on vivia fa mesos als afores de Sevilla.

Nova discussió que fa enfadar Paolo Vasile

«Des del setembre que ja no són a casa, el propietari ha reclamat les mensualitats. El que més ha molestat el propietari és que ara li han arribat factures impagades de llum, d'aigua, de gas», explicava a l'audiència el reporter José Antonio León.

Imatge de Jorge Javier a 'El tiempo de descompte'
Jorge Javier Vázquez esgota la paciència del seu cap Paolo Vasile | GTRES

Belén Esteban, amiga de Bollo, ha dit que Laura Fa va titllar de «deutora» a l'andalusa i Kiko Matamoros li ha donat una bona clatellada. Aquest va afirmar que la de Paracuellos va ser la primera a anomenar-la així quan li devia diners.

Després d'aquesta picabaralla, Gema López ha opinat que «si volem ser tan pulcres, ho serem. Si se suposa que ella ha pagat el contracte quan estava al seu nom, aquí diem que deu dues factures de llum i una d'aigua. És això el que estem dient? És que aquí hi ha gent que deu més pasta, ho aplaudim i ens sembla bé», va sentenciar.

«Baixa dels núvols, que ets molt pesada»

«No, Gema, no estem dient això», va respondre Jorge Javier. «Vigila, qui deu diners a Hisenda?», preguntava Gema en referència al que va dir anteriorment Kiko Matamoros.

«Ho està pagant?», recalcava el presentador. «A veure, la teoria del 'i tu més' aquí no serveix». Però Gema no baixava del carro. «Aquí juguem a això cada dia», insistia.

El cas és que el català acabava carregant sense pietat contra la tertuliana. «Ets molt procuradora, de veritat. Baixa dels núvols, que ets molt pesada», sentenciava. «Ja està… seguim manipulant», responia la col·laboradora.

Imatge de Gema López durant una edició de Sálvame
Paolo Vasile ha vist com Gema López ha protagonitzat una gran bronca amb Jorge Javier | Telecinc

«Raquel no va pagar, oi? Doncs ja està. El facin els altres en aquest cas... No embrutem el debat, que semblem el Congrés dels Diputats», va dir a Gema, que no es quedava callada. «Qui no ha estat pagant ara és el seu marit... El titular no és aquest», precisava.

Ataquen Gema López: «Actues com l'oposició, igual que Pablo Casado»

La discussió continuava i Jorge Javier va acabar fent un comentari sarcàstic a la seva companya. «Actues com l'oposició, com Pablo Casado, i mira com s'ha acabat».

Però Gema encara tenia una rèplica i assegurava que «la diferència és que a mi no em fa por», deia. «La teva posició al programa és no, negacionisme, sempre», afirmava el català. «I mentre m'ho permetin, ho continuaré sent», va concloure la seva defensa Gema.