Muntatge d'Olga Moreno, Antonio David Flores i Rocío Flores

El paper que canviarà la vida de la família Flores Carrasco ja està a punt

Olga Moreno i Antonio David marcarien un abans i un després en la seva relació i Rocío i David Flores Carrasco es poden veure afectats

David Flores Carrasco, la seva germana Rocío i Antonio David  estan al punt de mira des de fa mesos. Però aquesta situació ha incrementat les últimes setmanes després de revelar-se la separació d'Olga Moreno. I també després de publicar-se que el malagueny ha iniciat una nova relació amb Marta Riesco.

La fi del matrimoni ha generat un enorme dolor als del seu del clan, incrementat per les contínues informacions que van apareixent. Una d'aquestes és la que ha determinat que tot canviarà molt aviat. Hi ha un document que podria marcar un abans i un després en aquesta família: el divorci.

Segons diferents periodistes, ja estaria redactat i només faltaria que una de les parts canviés d'opinió i ho acceptés. Això sens dubte també afectarà Rocío i David Flores Carrasco.

Olga Moreno i el seu divorci d'Antonio David Flores

Des que s'anunciés que la parella havia trencat i que Antonio estava amb Riesco s'ha parlat molt sobre el divorci. En un primer moment, es va rumorejar que aquest no es produiria i així ho va exposar Marisa Martín Blázquez a El programa de Ana Rosa. Ella, després de parlar amb Moreno, va afirmar: «No signaran cap divorci».

«Seguiran sent parella legalment, cap dels dos està per la feina ni tan sols de redactar un document previ. No hi haurà tampoc un règim de visites de nens perquè els nens segueixen amb tots dos. I a més, no hi ha una intenció immediata de fer aquests papers».

Tot i això, sembla que les coses han canviat. Així, ara al mateix espai de Telecinco ha vingut a explicar que la separació via legal estaria molt a prop, malgrat que té un obstacle.

Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se
Segons Beatriz Cortázar, Antonio David i Olga Moreno han fet un primer pas per divorciar-se | GTRES

Beatriz Cortázar ha estat la que ha revelat que «s'havien redactat les condicions d'un divorci. En un primer moment sembla que es firmarien i fins fa dos dies no se signaven per la part d'Olga. Aleshores, salvant les distàncies, em recorda el d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas».

«Sembla que hi ha una part més interessada a signar i acabar ja la relació. En aquest cas, desconec el motiu pel qual la signatura no es produeix. No sé si és per alguna cosa merament legal, perquè hi pugui haver una reconciliació, perquè han sorgit nous escenaris que canviïn les condicions... El que sí que sé és que és ella la que no vol signar el document ja redactat».

El que no s'ha explicat és el perquè la sevillana no voldria fer aquest pas i teories n'hi ha de diverses. La que cobra més valor és la que diu que és per una qüestió important. En concret, perquè si segueixen casats no estaria obligada a declarar contra ell al judici per un delicte d'insolvència punible.

Sigui com sigui, el que és clar és que el divorci està cada cop més a prop i aquest suposaria un canvi important per a la família. En efecte, ja no podrien 'vendre' la imatge de clan unit. És clar perquè, encara que amb enllaços innegables, cada membre de la relació prendria una direcció diferent.

Foto de la família Flores Carrasco
El divorci marcaria l'inici d'una nova etapa per la família d'Antonio David Flores | Cedida

 

És definitiva la separació entre Olga Moreno i Antonio David Flores?

Sobre aquesta qüestió, Paloma García Pelayo ha indicat que la informació que ella té és una altra. Ha deixat clar que «la parella encara no té presa la decisió de formalitzar la separació».

És més, no ha dubtat a ressaltar que li crida l'atenció el «canvi d'estratègia del mateix Antonio David de cara al públic. Al seu canal ha fet un gir per protegir, recolzar i exalçar la figura de la seva dona».

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Encara hi ha gent que pensa que Antonio David Flores i Olga Moreno no es divorciaran | GTRES

Lequio, per la seva banda, ha manifestat que fins i tot creu que tot podria fer un gir més. Ha exposat: «Olga coneix el seu marit i sap que amb Marta acabarà més aviat que tard. Per això, no es vol precipitar, jo aposto per una reconciliació a mitjà termini».