Merlí amb Carlos Cuevas

Les paraules de Carlos Cuevas sobre el bilingüisme a Catalunya

L'actor ha assegurat que no hi ha cap conflicte amb la llengua

Carlos Cuevas i María Pujalte van visitar ahir el programa 'Late Motiv' d'Andreu Buenafuente per presentar 'Merli: Sapere Aude', l'spin-off de la famosa sèrie de TV3 que s'estrenarà aquest dijous, 5 de desembre, a Movistar.

La sèrie catalana abordarà diferents temes d'actualitat, entre ells  el bilingüisme, la sexualitat o la política. I sobre el primer va voler fer referència Buenafuente, qui explicava que els personatges  parlaran entre ells en català i castellà indistintament: «Aquesta normalitat de fer una sèrie bilingüe, sense cap mena de problema, d'incorporar això com l'expressió natural dels protagonistes».

«Barcelona és una ciutat totalment bilingüe»

A aquesta afirmació va contestar l'actor català, que no va voler deixar passar l'ocasió per mencionar que aquest bilingüisme sempre ha estat present a Catalunya: «Em sembla un gran assoliment i una manera molt fidel d'ensenyar com es viu a la nostra ciutat, a  Barcelona, que és una ciutat totalment bilingüe, mestissa, d'acolliment i on no hi ha cap conflicte amb la llengua» sentenciava Cuevas.

També et pot interessar...