INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Les paraules de Carlos Cuevas sobre el bilingüisme a Catalunya

L'actor ha assegurat que no hi ha cap conflicte amb la llengua
Merlí amb Carlos Cuevas
Les paraules de Carlos Cuevas sobre el bilingüisme a Catalunya | Cedida

 

Carlos Cuevas i María Pujalte van visitar ahir el programa 'Late Motiv' d'Andreu Buenafuente per presentar 'Merli: Sapere Aude', l'spin-off de la famosa sèrie de TV3 que s'estrenarà aquest dijous, 5 de desembre, a Movistar.

 

La sèrie catalana abordarà diferents temes d'actualitat, entre ells el bilingüisme, la sexualitat o la política. I sobre el primer va voler fer referència Buenafuente, qui explicava que els personatges parlaran entre ells en català i castellà indistintament: «Aquesta normalitat de fer una sèrie bilingüe, sense cap mena de problema, d'incorporar això com l'expressió natural dels protagonistes».

 

 

«Barcelona és una ciutat totalment bilingüe»

A aquesta afirmació va contestar l'actor català, que no va voler deixar passar l'ocasió per mencionar que aquest bilingüisme sempre ha estat present a Catalunya: «Em sembla un gran assoliment i una manera molt fidel d'ensenyar com es viu a la nostra ciutat, aBarcelona, que és una ciutat totalment bilingüe, mestissa, d'acolliment i on no hi ha cap conflicte amb la llengua» sentenciava Cuevas.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari