Mery Perelló durant un partit de tenis

Les paraules de la dona de Rafa Nadal que trenquen el seu anonimat a la televisió

La seva presència va ser molt comentada a les xarxes socials

Aquest Nadal Televisió Espanyola està emetent una nova edició de 'Masterchef Junior' i gràcies a aquest programa, aquesta setmana  hem pogut viure un fet gairebé històric. El programa es desplaçava amb els petits aspirants fins a Mallorca i era allà quan rebien una celebrada visita per molts d'ells i que pel que sembla, no s'esperaven.

En un moment concret del programa,  els aspirants rebien la visita sorpresa del tenista Rafa Nadal i gaudien de la seva presència mentre explicava el vincle que tenia amb l'illa que l'ha vist créixer. Per si no n'hi hagués prou sorprenent, el programa es guardava una sorpresa més, en aquest cas, per la premsa rosa.

El tenista no anava sol i  l'acompanyaven la seva mare i Mery Perelló, des de fa pocs mesos, la seva dona i amb la que manté una relació des de fa més de catorze anys. Les seves aparicions en mitjans de comunicació solen ser escasses i gairebé mai se l'ha vist referir-se a cap mitjà de comunicació. Però la seva aparició a 'Masterchef Celebrity' ho ha fet canviar tot.

Mery Perelló trenca el seu silenci davant una càmera

Samantha Vallejo-Nájera es va adreçar cap a la zona on es trobaven els convidats i allà es trobava a Mery Perelló, a la que entrevistava en qualitat de Directora de Projectes de la Fundació Rafa Nadal. La xef li preguntava pels projectes que porten a terme des de la fundació i que estan referits als infants. Ella responia amb certa fluïdesa, detallant les accions que es desenvolupen des de la fundació. D'aquesta manera, la dona de Rafa Nadal trencava el seu silenci absolut davant de les càmeres, a l'espera de veure si es tracta d'un fet puntual o si tindrà algun tipus de continuïtat.

També et pot interessar...