Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Les paraules de Rocío Carrasco que van sorprendre l'audiència: «Per això em fa pena»

La filla de 'la més gran' va respondre a les crítiques rebudes per la seva tieta en les últimes setmanes

L'entrevista que anit Rocío Carrasco va concedir a Telecinco va servir per a resoldre moltes qüestions. I això que no li ho van posar fàcil les interrupcions constants dels col·laboradors.

Així, no va dubtar a explicar el perquè no té relació amb la seva filla (Rocío Flores). No obstant això, també va aprofitar per a respondre a diferents col·laboradors que l'han atacat aquestes setmanes, com Alessandro Lequio. I entre aquests es troba també la seva tia, Rosa Benito.

Una dona a la qual va contestar de manera categòrica i contundent, al mateix temps que el que va fer va ser deixar-la en evidència.

Les paraules de Rosa Benito

Una de les persones més crítiques aquestes setmanes amb Carrasco ha estat la seva tia Rosa. Aquesta ha aprofitat el seu treball en el programa 'Ya es mediodía' per a desmentir a la seva neboda. Així, ha dit que mentia en dir que va enxampar a Antonio David besant-se amb Sonsoles o que Amador Mohedano va ser qui la va trair amb la premsa en la seva lluna de mel.

De la mateixa manera, Benito ha desmentit que Rocío tingués una caixa forta, que suposadament li va robar el seu ex. És més, fins i tot ha arribat a dir que Carrasco no es va quedar amb la seva mare a les nits a l'hospital a Houston.

Això sense passar per alt que també va posar en dubte a la seva neboda per no voler parlar amb la seva filla.

Rocío Carrasco respon rotundament a la seva tieta

Després d'escoltar i veure a la seva tia desmentir-la en tantes coses, Rocío Carrasco va voler contestar-la i les primeres paraules que va pronunciar van ser: «Haig de contestar a això?».

A això va afegir: «Saps una cosa? A mi em fa molta pena que Rosa, la meva tia, perquè jo la continuo considerant la meva tia, actuï d'aquesta forma i tingui aquesta actitud amb mi, amb el que ella ha sofert amb tot el meu i amb tot el que ella ha vist patir a la meva mare i amb tot el que ella m'ha vist sofrir a mi, i amb totes les coses de les quals ella és conscient».

Tot seguit va dir: «No entraré a desmentir coses que són absurdes perquè és absurd. L'única cosa que es demostra amb aquest testimoniatge i amb aquestes negacions és que de l'important no pots dir que és mentida. Llavors, ha d'acollir-se a la mínima qüestió per a poder desacreditar-me. Per això dic que em fa pena. No té on agafar-se amb un element de força».

Matisa algunes qüestions

En xarxes socials, amb vídeos del passat, s'ha deixat en dubte a Rosa Benito en algunes qüestions. No obstant això, Rocío Carrasco va voler entrar de ple en algunes coses concretes esmentades per la seva tia.

Així, per exemple, va parlar de les cures donades a Rocío Jurado a l'hospital a les nits. Sobre aquesta qüestió va dir: «Jo quan dic que estava farta de fer nits és que efectivament jo em vaig quedar una sèrie de nits».

De la mateixa manera, va explicar: «Nosaltres comencem a Houston dient som molts, no estarem tots les 24 hores del dia. Això va per a llarg i anirem dosificant-nos. El que passa és que això mai s'arriba a planificar fins al dia que jo dic: 'Senyors, es fan torns'».

Tot seguit va afegir: «Jo no he dit en cap cas que jo em quedés a dormir cada nit amb la meva mare. Jo sí que em vaig quedar a dormir amb la meva mare cada nit a l'Hospital Montepríncipe i ho diu ella, no ho dic jo».

Respecte al fet que Rosa Benito va deixar en dubte que Rocío Carrasco tingués una caixa forta que suposadament li va ser robada pel seu ex, també va parlar. Així, va exposar: «Per què ha de saber ella que a la meva habitació hi ha una caixa forta? Que, a més, no és una caixa forta encastada, estava al costat d'un televisor amb un munt d'arxivadors blaus damunt».

Reconeix la labor de la seva tia

Davant tota aquesta situació, la presentadora (Carlota Corredera) va voler saber si reconeixia la labor que la seva tia havia fet cuidant a Rocío Jurado. I davant això, la protagonista de la vetllada va exposar: «Això és inqüestionable. Ella no es pot sentir qüestionada en la vida perquè ella em coneix des que vaig néixer. Per això em fa pena».

En aquest punt, Jorge Javier Vázquez va voler interrompre per a arremetre contra Benito per tirar-li en cara a la seva neboda que no parli amb la seva filla. I ho va fer dient: «La reflexió de Rosa sobre Rocío Flores, de veritat, no ajuda en absolut. Rosa, és de no haver-te assabentat absolutament de res després de tot el que està comptant i després de tot el que saps».

És més, el presentador va afegir: «A mi el que em sembla tremend és que, al final, als teus familiars el que els molesta és quedar malament en el documental. Els és igual el que ells han viscut. Ells es posen com les cabres quan intueixen que parlaran malament d'ells o que quedaran en mal lloc».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.