Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

La proposta de Rocío Flores que Olga Moreno va rebutjar i ho canvia tot

La filla de Rocío Carrasco estava disposada a pagar la multa de Telecinco si Olga Moreno decidia no participar a 'Supervivientes'

Rocío Flores s'ha convertit en la ferma defensora d'Olga Moreno. La filla gran d'Antonio David i Rocío Carrasco sempre ha tingut molt bona relació amb la parella del seu pare, a la qual considera una mare després de més de 20 anys de relació amb l'exguàrdia civil. Per aquesta raó, Rocío ha decidit donar la cara per la sevillana en els platós de Telecinco durant el seu pas per 'Supervivientes'.

Tot i que Olga Moreno ha escollit a la model Ana Luque perquè la defensi en el plató de 'Supervivientes', Rocío Flores ha acudit com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' i a 'Supervivents: Connexión Honduras' per defensar a la dona del seu pare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores, la gran defensora d'Olga Moreno 

El concurs no està sent gens fàcil per Olga Moreno que, a més de lluitar contra les extremes condicions del 'reality', ha hagut d'acceptar el seu rol de persona 'non grata' dins del concurs, convertint-se en la participant més rebutjada pel públic per haver defensat al seu marit. No obstant això, tal com ha explicat Rocío Flores, Olga Moreno podria haver renunciat a 'Supervivientes' sense haver de pagar la penalització del concurs.

La filla d'Antonio David Flores ha assegurat que ella estava disposada a assumir la indemnització si Olga Moreno decidia no participar en el concurs i estalviar-se el patiment per la sèrie documental de Rocío Carrasco.

La penalització de 'Supervivientes'

Rocío Flores ha reconegut que Olga Moreno va perdre la il·lusió per participar a 'Supervivientes' després de conèixer que s'emetria la sèrie documental de Rocío Carrasco. «Al principi tenia dubtes, sí que li agrada la supervivència i la platja, però estava més il·lusionada abans de veure tot el que va passar. Va ser una cosa darrere l'altra i li van fer perdre les ganes, ja no volia participar en el concurs», ha confessat Rocío en el debat presentat per Carlos Sobera.

Cal recordar que Telecinco va tancar el fitxatge d'Olga Moreno i posteriorment va anunciar l'emissió del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', una estratègia de la cadena per assegurar-se l'audiència. No obstant això, Rocío Flores ha volgut deixar clar que ella estava disposada a assumir la penalització del programa per evitar que Olga visqués aquesta aventura en ple tsunami mediàtic.

«Si hagués estat el cas, jo no hagués tingut cap problema en afrontar aquest pagament i dir-li 'queda't aquí'. Ho dic així, clarament, perquè és la realitat, no tinc cap problema en dir-ho. El meu consell va ser 'ves-te'n, t'anirà molt bé mentalment. Vaig dir-li que ho afrontés, que marxés d'aquí i que visqués l'experiència», ha manifestat la filla de Rocío Carrasco.

Amb aquestes paraules, la germana gran de David Flores ha volgut desmentir que Olga Moreno ha estat obligada a participar en el concurs. Aquest és el cas d'Alessandro Lequio, que va assegurar que «Olga va marxar a l'illa perquè no li quedava una altra, perquè si no havia de pagar una multa».