La cantant Chenoa a un acte organitzat per RTVE

El pare de Chenoa no té ni per menjar: «Sé que la meva filla no m'ajudarà»

José Carlos Corradini, que fa 28 anys que no veu a Chenoa, ha reclamat l'atenció de la seva filla i li ha demanat una pensió alimentària

Chenoa ha triomfat en el món de la música, però també s'ha donat a conèixer en programes com 'Tu cara me suena' i ' Zapeando'. En el seu moment, va protagonitzar moltes portades de la premsa del cor pels seus desenganys amorosos, però ara és molt feliç amb l'uròleg Miguel Sánchez Encinas.

Tot i que no han pogut casar-se per la pandèmia de la Covid-19, estan desitjant poder donar-se el 'sí, vull'. Ara bé, hi ha una ombra del seu passat que posa en perill aquesta felicitat; el pare de Chenoa ha posat en dubte que la cantant sigui una bona filla. 

El pare de Chenoa es veu obligat a vendre mascaretes per poder menjar

No és la primera vegada que José Carlos Corradini, el pare de Chenoa, decideix parlar sobre la seva filla en els mitjans de comunicació. De fet, fa uns anys va aparèixer a 'Sálvame Deluxe' per opinar sobre la relació que manté amb el famós uròleg.

Ara, la revista 'Semana' ha publicat diverses fotografies de José Carlos que han preocupat a molta gent per la seva aparença física. El pare de Chenoa, que viu a Argentina, s'ha vist obligat a vendre mascaretes al carrer per poder menjar. «La meva jubilació no arriba als cent dòlars. Això no em cobreix ni el lloguer. He d'aconseguir diners per poder pagar», ha assegurat Corradini. És més, afirma que «si un dia venc tres o quatre mascaretes ja puc menjar. Tot i això, compro menjar barat». 

José Carlos té més fills, però no pot comptar amb ells perquè els seus sous no superen els 300 dòlars. Així doncs, Chenoa és l'única que pot ajudar-lo, però té molt clar que «no m'ajudarà». «La meva filla és generosa amb la seva altra família, però amb mi té un problema», ha explicat Corradini, que li desitja «que pugui formar una família i ser feliç».

Sense notícies del seu pare fins que va triomfar

Chenoa i el seu germà Sebastián van perdre el contacte amb José Carlos fa 28 anys, quan va divorciar-se de la seva mare: «Vam divorciar-nos quan els nens eren petits. Sebastián tenia dos anys i Laura no arribava a l'any. Jo tenia 18 anys i no sabia res de la vida i, per aquestes circumstàncies, vaig decidir separar-me. No va ser fàcil. Vinc d'una família més humil», va explicar fa un temps en una entrevista per a LOC.

En els primers anys de separació, Corradini va tenir contacte amb els seus fills, però es va perdre quan van traslladar-se a Espanya. Ara bé, tot va canviar quan Chenoa va triomfar després del seu pas per 'Operación Triunfo'. 

José Carlos va reclamar l'atenció de la seva filla, i fins i tot va demanar-li una pensió alimentària per alleujar la seva delicada situació econòmica. «Chenoa ha donat treball al seu germà, a la seva mare, a la parella de la seva mare... És la gallina dels ous d'or», va afirmar l'argentí quan va anar a 'Sálvame Deluxe'.