Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Antonio David Flores deixa clara la seva veritat en la història amb Rocío Carrasco

L'exmarit de Rocío Carrasco trenca el seu silenci i es declara innocent

Davant les confessions de Rocío Carrasco en el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Antonio David Flores ha decidit trencar el seu silenci amb una exclusiva i declarar la guerra perquè no està disposat a ser titllat de maltractador. És més, cal recordar que Antonio David va ser acomiadat de Mediaset pels presumptes episodis de maltractaments que va patir Rocío. Així doncs, sense feina i amb la reputació tacada, el col·laborador vol recuperar la seva cadira a 'Sálvame'.

Antonio David Flores compleix la seva amenaça i demanda a Rocío Carrasco

«En una ocasió la cosa va anar a pitjor. Em va estirar els cabells i em va tirar a terra i em va donar amb el cap a la taula», va ser una de les confessions de Rocío Carrasco, que assegura haver estat víctima de maltractament físic i psicològic per part d'Antonio David Flores.

El col·laborador ha decidit contestar mitjançant una entrevista per a la revista 'Diez Minutos', on afirma que ja s'ha posat en contacte amb el seu advocat per emprendre accions legals contra la filla de Rocío Jurado: «Iniciarem les accions oportunes», ha assegurat Antonio David.

«Vull que quedi clar, la meva exdona em va denunciar per violència de gènere, tant física com psicològica, però vaig quedar absolt. La denunciaré i la portaré a un jutjat. No estaré tres anys tancat a casa. Mai de la vida li he faltat al respecte ni li he tocat ni un dit», explica a la revista.

Aquest dimarts, 23 de març, l'advocat del col·laborador, Iván Hernández, també s'ha pronunciat al respecte en 'El programa de Ana Rosa' i assegura que «posarem en marxa les accions corresponents sobre la persona que ha a aportat proves incompletes i ha amagat tot el que els jutges han dictat».

Sobreseïment provisional

Antonio David Flores ha defensat en tot moment el sobreseïment de la demanda de Rocío Carrasco per violència de gènere. No obstant això, l'advocada Montse Suárez ha afirmat que Antonio David no ha dit tota la veritat: «És mentida que tingui una sentència absolutòria. Existeix un acte de sobreseïment provisional. Com bé indica la paraula, es pot aixecar, el cas es pot reobrir en qualsevol moment si hi ha proves», assegura l'advocada. 

En canvi, l'advocat  d'Antonio David Flores no veu possible que es reobri el cas: «Els assumptes penals no es basen en l'aportació de noves proves», ha manifestat. Tot i això, Isabel Rábago, assegura que «el millor que pot passar-li a Rocío és que Antonio David Flores interposi una querella. Jo sé per què ho dic», ha afirmat Isabel.