Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban torna a desafiar Jesulín: «Que s'assegui a parlar per diners»

Jesulín de Ubrique no vol parlar sobre la seva relació amb Andrea Janeiro i Belén Esteban assegura que no és un bon pare

Belén Esteban ha tornat a carregar contra el pare de la seva filla, Jesulín de Ubrique. De fet, el Dia del Pare va assegurar que Jesulín mai ha fet costat a la seva filla i que ella ha tirat endavant sense una figura paterna: «Voleu saber la felicitació del Dia del Pare que ha escrit la meva filla? 'Feliç Dia del Pare a la persona que ha fet el paper de mare i pare'», fent referència a l'escrit d'Andrea Janeiro al seu compte d'Instagram

Tot i això, Miguel Marcos va aparèixer a les seves vides quan Andrea tenia 13 anys, i des de llavors ha actuat com un pare. Mentrestant, Jesulín de Ubrique ha estat fent la seva vida amb María José Campanario i els altres dos fills. 

Belén Esteban vol que Jesulín expliqui per què no es preocupa per la seva filla

La col·laboradora de 'Sálvame' no ha pogut evitar esclatar davant la polèmica de Rocío Carrasco, ja que han comparat la relació de Rocío i Antonio David amb la relació que manté ella amb Jesulín. «Jesús Janeiro, des del primer dia, sempre m'ha donat els diners corresponents. Bé, a mi no, a la seva filla. No ha fallat mai amb la pensió, que són 1.200 euros», ha assegurat Belén Esteban

Ara bé, Belén torna a desafiar Jesulín i vol que s'assegui en un plató per parlar sobre la relació que manté amb Andrea: «Estic desitjant que parli sobre el que he defensat sempre. Sabeu què vull dir? Que parli sobre quina atenció li ha donat a la nostra filla».


D'altra banda, ha defensat que mai ha estat maltractada per Jesulín: «Ni Jesús ni jo hem tingut denúncies per maltractament, problemes amb els fills per coses... Però el que estic desitjant és que expliqui per què té aquesta deixadesa com a pare», ha manifestat.«Què ho faci! Jo no diré que ho faci per diners, com ha dit Antonio sobre Rocío, perquè soc coherent. Jo soc la primera que m'he assegut moltes vegades a explicar la meva vida i he cobrat, sí. Tant de bo ell ho fes. Feu-vos una pregunta: per què no ho fa? A veure si deixen ja de fer-me comentaris a les xarxes, que la gent és molt pesada!», ha exclamat la col·laboradora.

Com diu molta gent, 'cremaria Troia' si Jesulín decidís parlar en un plató, però Belén Esteban té molt clar que el torero no s'atreveix. «Nosaltres no tenim acusacions de maltractament, ni 16 o 17 denúncies. Però que parli!, que jo seré la primera a veure-ho i respondre a tot el que digui!», ha exclamat Belén.

La col·laboradora dona suport a Rocío Carrasco

Fent referència al documental i comparant la seva vida amb la polèmica de Rocío Carrasco, la col·laboradora ha assegurat que «és complicat. No vull fer culpables ni a uns ni a altres. A mi el que més em molesta és que, i parlo sobre la meva vida, la gent gran no actuem correctament i llavors els nostres fills paguen les conseqüències».

A més, Belén Esteban ha canviat la seva opinió i ara defensa a Rocío, a qui sempre ha titllat de mala mare. És més, ara assegura que Antonio David Flores ha estat un mentider. «No he canviat de bàndol, no seré falsa. Però quan hagi de donar explicacions les donaré amb el cap ben alt», ha dit contundent i determinant.