El pare de Letícia Ortiz nega la salutació a Jaime Peñafiel

Jesús Ortiz i el periodista expert en la Casa Reial creuen mirades però no se saluden
La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel. | Cedida.

 

No és cap sorpresa veure a Jaime Peñafiel criticant a Letícia Ortiz, ja que el periodista sempre ha atacat durament la figura de la reina pel simple fet d'haver nascut en una família sense sang reial. El periodista expert en la Casa Reial va protagonitzar un incòmode episodi amb el pare de la reina, Jesús Ortiz.

 

Jesús Ortiz nega la salutació a Jaime Peñafiel

Fa uns dies, al voltant de l'hotel Ritz de Madrid, Peñafiel i el pare de la reina Letícia es van trobar i en un primer moment els dos es van somriure, tot i que després Peñafiel va donar la mà al sogre del rei Felip, però aquest li va fer una espècie de cobra menyspreant-li la salutació. És una evidència que els membres de la família Ortiz no senten simpatia pel veterà periodista, ja que sempre ha parlat malament de Letícia.

La reina Letícia sap que Jaime Peñafiel és el seu màxim detractor | CatalunyaDiari.cat

 

Peñafiel sempre ataca a Letícia

L'últim dard de Peñafiel contra la reina va ser quan es va referir a la mort de la seva germana, Erika Ortiz, el febrer de 2007. Recordant les paraules del cosí David Rocasolano, Peñafiel va parlar del control que Letícia exerceix sobre els seus i, en el seu moment, sobre la seva germana petita Erika. Després d’introduir la figura d’Érika Ortiz Rocasolano, germana petita de la reina que es va suïcidar als 31 anys, el columnista va insinuar que la seva mort podria tenir quelcom a veure amb el comportament de Letícia. Aquestes paraules no van agradar gens a la família Ortiz, motiu pel qual convida al fet que Jesús Ortiz negui la salutació del periodista.

La reina Letícia torna a ser criticada per Jaime Peñafiel | CATALUNYADIARI

 

També et pot interessar...