Alejandra Rubio en 'Volverte a ver'

La nova parella que ha nascut entre els platós de Telecinco

S'haurien conegut al plató de 'La Isla de las Tentaciones'

Aquest cap de setmana sortia a la llum que Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos, estava interessada per Albert Barranco de 'Supervivientes 2020'. Però ara Rafa Mora ha delatat a la jove i ha explicat que estaria mantenint una relació sentimental amb un conegut col·laborador de Telecinco i que també ha participat en diversos 'realitys' de la cadena.

A principis de febrer es comentava que la influencer de las Campos que podria haver trobat l'amor a Telecinco, i ara sembla que es confirmen els rumors. Tot i que la relació s'estaria portant en absoluta discreció, s'hauria forjat en el plató de 'La Isla de las Tentaciones',  quan Alejandra Rubio hauria coincidit amb Suso Álvarez en els sofàs dels debats presentats per Sandra Barneda.

De fet, els dos han continuat compartint plató al programa 'Viva la vida', on acudeixen setmanalment per comentar tot el que passa a 'Superviventes', al costat d'altres tertulians habituals de la cadena més mediàtica del panorama espanyol i del grup Mediaset.

La parella, enxampada

Rafa Mora ha explicat que Suso és el seu veí i que Alejandra acostuma a anar a casa seva a veure pel·lícules al costat d'Álvarez, però a part d'això, sembla que també hi va per practicar esport en parella.

En saber-se la notícia, els tertulians de 'Sálvame' han volgut saber per què la presumpta parella estaria mantenint el romanç en secret. Una pregunta a la qual Mora ha respost que, en la seva opinió, sembla que es deu a les inseguretats de  Suso  per no pertànyer en un 'clan' tan important com el de les Campos.

Després que aquesta bomba hagi sortit a la llum, sembla que els problemes per a la petita de les Campos no acaben aquí. Ara que s'ha descobert aquesta nova relació amb Suso Álvarez, la seva exparella,  DJ Lobo, hauria escrit en les seves xarxes socials que començaria a explicar tots els secrets  de la seva  relació passada amb Alejandra Rubio.