Muntatge de Rocío Carrasco i Alessandro Lequio

Paren els peus a Alessandro Lequio en directe pel que ha dit sobre Rocío Carrasco

Joaquín Prat ha plantat cara al seu company de programa

Alessandro Lequio segueix sense donar treva a Rocío Carrasco. Des que es va començar a emetre la sèrie documental de Rocíito, el col·laborador italià s'ha mostrat molt dur amb ella. L'exmarit d'Ana Obregón s'ha posicionat a favor d'Antonio David Flores i, després que s'hagin arxivat les demandes per presumptes maltractaments, defensa que és innocent i treu a la llum la seva faceta de bon pare per haver-se fet càrrec dels fills.

La seva opinió tan polèmica sobre el cas el va acabar situant al punt de mira de Rocío Carrasco, que va aprofitar l'entrevista en directe que li van fer a Telecinco per a respondre a totes les crítiques que havia rebut per part de l'aristòcrata. «L'Alessandro Lequio no ha entès res del que he explicat, però tampoc m'estranya. Gos no menja gos. Al cap i a la fi, analitzant-ho, si té aquest pensament que verbalitza, em demostra que, si no és igual, és molt semblant a l'Antonio David», subratllava al plató de Telecinco.

No obstant això, el col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' no ha cessat en el seu afany de seguir qüestionant la veracitat del relat de la filla de Rocío Jurado i atacant-la pel paper que ha exercit com a mare.

Alessandro Lequio torna a qüestionar el paper de Rocío Carrasco com a mare

Lluny de posar el fre, Alessandro Lequio segueix alimentant l'incendi cada vegada que s'asseu al programa dirigit per Ana Rosa Quintana. L'italià ha tornat a alçar la veu en contra de la decisió de Rocío Carrasco de mantenir-se distanciada dels seus fills, opinió que manté tot i que diversos psicòlegs han explicat el motiu d'aquesta decisió tan difícil que molts titllen d'incomprensible.

«Serà molt difícil una mediació mentre la filla segueixi en el context que fomenta la lapidació que ha estat rebent aquesta dona durant dues dècades. Ella, abans que mare, és dona, i persona, abans que res», advertia la psicòloga Sonia Cervantes durant l'emissió del novè capítol de la docusèrie. Una opinió amb la qual també van coincidir altres experts, com la professora Ana Bernal-Triviño: «Hem de desterrar frases com 'la mare ho perdona tot' i 'la mare és mare fins al final', perquè aquesta mare segueix sent dona i té dret a viure», tancava l'especialista.

No obstant això, aquestes explicacions segueixen sense convèncer Lequio. Malgrat haver rebaixat el to de duresa emprat en altres intervencions, l'italià ha tornat a qüestionar públicament la decisió de no mantenir contacte amb els seus fills que l'exdona d'Antonio David va prendre fa anys. «Jo no dic que la Rocío Carrasco sigui una mala mare, però el que sí que dic és que no entenc que una mare decideixi trencar la relació amb els seus fills. No ho entenc ni ho entendré mai», advertia l'italià davant la desaprovació del seu company Joaquín Prat.

Joaquín Prat planta cara a Alessandro Lequio per la seva opinió sobre Rociíto

El presentador de 'Cuatro al día', que s'ha convertit en el màxim defensor de Rocío Carrasco a 'El Programa de Ana Rosa ', va optar per recriminar el seu company amb un argument que la filla de Rocío Jurado ja havia fet servir a l'entrevista en directe. En aquell moment, l'exdona d'Antonio David assegurava que l'italià no havia entès res del documental, unes paraules que ahir Joaquín Prat va secundar públicament.

«T'has perdut diversos capítols. No vull entrar en una discussió, però per començar, t'has perdut els informes psicosocials», assegurava el presentador, visiblement molest. «Es van presentar uns informes, però n'hi ha més», advertia l'italià posant en dubte que els documents aportats per Rociíto mostrin una veritat absoluta. «Et parlo dels informes adscrits al jutjat. No són els que presenten una part o una altra, són els oficials», rebatia Joaquín Prat.

«Encara que hi hagi aquests informes, jo segueixo sense entendre que una mare hagi decidit no tenir els seus fills», sentenciava Alessandro Lequio, que va ignorar l'argument del seu company.