Muntatge fotogràfic de Christian Gálvez i Almudena Cid.

Els pares d'Almudena Cid expliquen què va fer Christian Gálvez abans de deixar-la

Una persona propera a Almudena Cid ha revelat l'últim detall que la seva exparella va tenir amb ella

El mes de desembre passat, Almudena Cid i Christian Gálvez van posar punt final al seu matrimoni després de 15 anys junts i 11 com a marit i dona.

Aquesta notícia va caure com un gerro d'aigua freda sobre els familiars. Ningú no s'esperava que després de tant de temps la relació acabés així i menys després del detall que el mostoleny havia tingut amb la seva dona.

Tot i que al principi es va parlar que va ser una separació amistosa, la nova relació de l'escriptor amb la periodista Patricia Pardo confirma totalment el contrari.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez i Patricia Pardo estan junts. | Catalunya Diari 

Almudena Cid ha decidit no pronunciar-s'hi, però una persona propera al voltant de l'actriu s'ha convertit en el portaveu de la família. Segons ha confessat en exclusiva per a la revista 'Semana', «la va deixar de forma sorprenent, sense explicacions i ara ja sap per què».

La família d'Almudena està molt decebuda amb Christian Gálvez. Estan segurs que va començar la relació amb la presentadora de 'El programa de AR' molt abans de finalitzar el matrimoni amb l'actriu.

Tot semblava normal

Un dels familiars d'Almudena Cid es va posar en contacte amb la revista 'Semana' per explicar-los, en exclusiva, un romàntic detall que Christian Gálvez va tenir dies abans de separar-se.

Assegura que ningú de la seva família s'esperava que la parella se separés. Encara menys després de la declaració d'amor que el presentador de Mediaset va dedicar-li pocs dies abans.

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Almudena Cid i Christian Gálvez han trencat el matrimoni. | Instagram 

«Els que l'estimem estem sorpresos. Una setmana abans li havia enviat un ram de roses, el va posar al llit amb el missatge: 'tens les claus del meu cor'. Fins i tot, van fer una reforma a casa», ha assegurat.

Per aquesta raó, ningú del cercle més proper d'Almudena Cid es pensava que el matrimoni s'acabaria de la nit al dia.

Els pares d'Almudena Cid consideren que el presentador és un «immadur»

Els éssers estimats d'Almudena Cid no entenen l'últim pas que ha fet l'escriptor. Després de fer-se pública la ruptura, el presentador va decidir esborrar tots els records que tenia publicats a les xarxes socials al costat de la gimnasta.

Els pares de l'exconcursant de 'Masterchef Celebrity' consideren que «és un immadur», ja que després de tants anys junts s'ha oblidat d'ella.

«Ella no ha esborrat res de les xarxes. Simplement l'ha deixat de seguir. El passat no es pot esborrar», assegurava aquesta persona propera a la basca.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid ha deixat de seguir el seu exmarit a les xarxes socials. | GTRES 

Per la seva banda, Almudena Cid ha pres la decisió de tallar el contacte en sec. Així ho ha fet, començant per les xarxes socials. L'actriu vol començar una nova vida i per això creu que el millor és no saber res de Christian Gálvez.

Encara que l'exgimnasta rítmica ha deixat de seguir el seu exmarit a Instagram, ha optat per mantenir totes les publicacions dedicades al presentador de Telecinco.

A més, ha volgut aprofitar el moment per agrair a tots els seus éssers estimats el suport que està rebent per part seva.

Des que Almudena Cid va decidir introduir-se al món de la interpretació ha fet grans amics. Les hores mortes entre bastidors i les sortides després dels assajos l'han ajudat a crear un vincle especial amb alguns dels seus companys.

Aquest 3 de març, la prometedora actriu va publicar una fotografia a sobre de les taules amb un bonic missatge dedicat als seus companys de treball. Entre ells, Nacho López, Aura Garrido o Félix Gómez.

«Gràcies, només puc donar-vos les gràcies per cada nit compartida sobre l'escenari. Em sento estimada, reforçada i valorada al vostre costat. Sou el meu refugi. Gràcies al teatre per sostenir-me», va escriure Almudena Cid.