Imatge de Joan Piqué i Montserrat Bernabeu.

Els pares de Piqué, farts de Shakira, podrien anunciar una impactant decisió

Joan Piqué i Montserrat Bernabeu ho estarien valorant

Shakira continua fent la seva. Se sent ostatge a Barcelona —així ho assegura a la seva última cançó amb Bizarrap—i la seva manera de lidiar-ho és cridant l'atenció. Posant la música a tot drap a casa, posant una bruixa mirant a casa dels sogres... I els pares de Piqué n'estan farts. No poden més i ara asseguren no estan disposats a passar ni un dia més.

I és que els pares de Piqué li haurien explicat al seu fill que estan farts que Shakira sigui protagonista dia rere dia. Els costa fer vida normal, ja que cada dia tenen un equip de paparazzis a la porta de casa preparats per immortalitzar qualsevol dels seus gestos o moviments.

I la situació seria límit. De fet, tant és així, que fins i tot estan meditant prendre una decisió molt contundent respecte a la seva forma de vida.

Farts de la situació

L'ex de Gerard Piqué està aprofitant aquests últims mesos de vida a Barcelona de la millor manera possible, fins i tot surt al balcó de casa seva a saludar els seus fans. Recordem el seu habitatge és annex al dels pares de Piqué i hi acudeixen els seus seguidors, que l'esperen enfervorits. Així mateix, li dediquen tota mena de floretes des de la porta de casa seva.

Imatge de Montserrat Bernabeu entrant a casa seva.
La mare de Piqué veu com cada dia té periodistes a les portes de casa. | GTRES

El cas és que Monserrat Bernabéu i Joan Piqué ja no saben què fer perquè deixi d'haver-hi tant d'enrenou a les proximitats de casa seva. I no només per l'aniversari dels seus nets, les festes dels quals es van celebrar el 22 i 29 de gener a la residència de la colombiana.

Sembla que també van haver de suportar tot el soroll i l'expectació mediàtica i de fans que van patir el darrer dijous 2 de febrer, el dia en què Shakira feia 46 anys. Fins i tot, uns mariachis li van cantar a casa seva per a sorpresa de tothom. A més a més, Shakira va celebrar aquest aniversari amb uns focs artificials amb tota mena de luxes.

Els pares de Piqué valoren la mudança

Així doncs, els pares de l'exfutbolista del Barçaestarien meditant canviar-se de residència. Voldrien buscar la tranquil·litat que no estan trobant els darrers temps a casa seva a la zona alta de Barcelona.

Així ho ha explicat el darrer cap de setmana el programa 'Socialité'. I tot i que sí que és cert que estan meditant aquesta decisió, també ho és que això no significa que sigui definitiva. Són conscients que Shakira se n'anirà més aviat que tard a Miami i, en aquest cas, esperen que no trigui més enllà de juny a anar-se'n. 

De fet, Shakira tampoc no ho està passant bé en saber que resideix actualment en una casa annexa als pares de l'home que se'n va anar amb una altra quan estaven junts.

Gerard Piqué sap que la relació és insostenible

Tot i que fa anys sí que s'emportava millor amb ella, va deixar palès una animadversió cap a la sogra a la Session 53 amb Bizarrap: «Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda», es queixava amargament la cantant colombiana en el tema viral.

La veritat és que Shakira té la paella pel mànec. Ella pot treure de polleguera del tot els pares del català si continua organitzant una festa per setmana. Això fa que es congreguin desenes de fans a les portes de casa seva i que sigui més un circ que un barri tranquil a la zona residencial de Barcelona.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp