Àlex Casademunt, a la guitarra, cantant amb el seu germà Joan al programa de TVE ‘Tenemos que hablar’ l’any 2013

Parla Joan, el germà d'Àlex Casademunt: «És una estafa»

Joan ha parlat amb Emma García per explicar-li com està portant la seva família la mort de l'artista

El record d'Àlex Casademunt segueix molt viu entre la gent que el coneixia i al voltant dels seus milers de fans, que avui encara ploren la seva mort. El passat 2 de març, el món de la música es vestia de dol després de la mort d'Àlex Casademunt en un tràgic accident de trànsit a prop de Mataró. Una inesperada i prematura pèrdua que va deixar en xoc els milions de fans de la primera edició d''Operación Triunfo'.

Ara, només uns dies més tard que el seu últim single hagi sortit a la llum, el germà del jove cantant català, Joan Casademunt, ha estat a 'Viva la vida' per relatar com es troba ell i la resta de la seva família, poques setmanes després de la mort de l'artista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«El dolor no disminueix, trobes molt a faltar veure'l»

Un mes i mig després de la més que dolorosa pèrdua de l'artista català, Joan Casademunt ha ofert una sincera entrevista aquest diumenge, 25 d'abril, a 'Viva la vida' per explicar en primera persona com està vivint aquests primers mesos sense el seu germà Àlex.

«El dolor no disminueix, trobes molt a faltar veure'l. Pots dir que és al cel i que és un estel que tindrà cura de nosaltres, però trobes a faltar el contacte amb el teu germà, fill, amic... És molt complicat, és una estafa de la vida. Un ésser tan especial com era l'Àlex. Era molt jove, tenia moltes coses per fer, una nena molt petita i ens deixa a tots sense ell, estem molt tristos», confessava Joan Casademunt a una Emma García impactada per les seves paraules.

«No volíem treure res perquè no estem preparats, però també era injust»

Després d'aquestes primeres paraules, el germà del carismàtic cantant d''OT' admetia que, en un primer moment, la família no desitjava que es fes pública la cançó que va gravar Casademunt. Malgrat aquest primer pensament, els familiars del 'triunfito' van decidir finalment que la gent havia d'escoltar aquest tema inèdit de l'artista català: «No volíem treure res perquè no estem preparats, però també era injust, no tenia sentit guardar-lo. Cal tirar endavant, ser forts».

'Otra oportunidad' porta per títol el nou 'single' d'Àlex Casademunt al costat del seu germà Joan. Aquest 'single' és una cançó molt emotiva que proclama el dret a errar, perdonar i també a ser perdonat: «És un tema que a tots dos ens captivava i encantava. Que ell no estigui aquí és encara més dur. Parla del distanciament, del desamor. Però si l'escoltes ara, sona a comiat. Tenim cançons precioses que havien de sortir a la llum perquè ell ho hagués volgut així».

El 24 de juliol, cita imprescindible per als fans d'Àlex Casademunt

Abans d'acabar l'entrevista d'Emma García al germà d'Àlex, Joan Casademunt, aquest mateix ha confirmat en directe a 'Viva la vida' que el pròxim 24 de juliol es durà a terme un bonic homenatge a Àlex Casademunt al cèntric pavelló del Wizink Center de Madrid. Joan Casademunt no ha ofert més detalls sobre l'esdeveniment d'homenatge al seu germà, tot i que sí que ha deixat clar que a aquest concert s'uniran un gran nombre d'artistes que estaran a Madrid per tornar a tenir present al seu estimat germà petit.

«Era una persona sense maldat, amic dels seus amics, molt bon germà i molt bon fill. Aquest somriure ho diu tot. Era un somriure que no amagava res», afirmava ahir embargat per l'emoció abans de finalitzar una entrevista que va tocar el cor dels seguidors del 'triunfito' mort fa sis setmanes.