Muntatge d'Antonio Resines amb el seu fill

El pas endavant de Marisol, ex dona d'Antonio Resines i mare del seu fill

Antonio Resines va estar ingressat a l'UCI i la seva exdona i mare del seu fill ha reaccionat de la millor manera

Antonio Resines respira tranquil una setmana després que sortís de l'UCI del Gregorio Marañón, on va ingressar el 22 de desembre per covid.

Antonio Resines confirmava mitjançant un comunicat que estava millor i agraïa a tots «l'interès i afecte» que està rebent. I desitjava seguir la seva recuperació «amb tranquil·litat i lluny del soroll mediàtic», deia el comunicat.

L'actor càntabre, que ja es troba en planta després de passar el pitjor de la malaltia, té al davant una recuperació lenta, però cada cop veu més a prop el final del túnel.

Antonio Resines, en una imatge d'arxiu.
Antonio Resines encara està batallant contra la covid a l'hospital | EP

Fa uns dies, l'únic descendent de l'actor de Los Serrano, Ricardo Fernández de Mateo, va confessar que el seu pare «per ara va bé, moltes gràcies. A poc a poc», va deixar caure davant d'una possible alta hospitalària del seu pare.

Marisol ha estat «molt pendent» d'Antonio Resines

Cal dir que Ricardo és l'únic descendent del famós actor i director. El jove és fruit del primer matrimoni de Resines amb Marisol de Mateo, una professora de la qual es va enamorar el de Torrelavega als 80. Es van casar i va ser a la primavera del 1983 quan van tenir Ricardo, un naixement que va consolidar el matrimoni.

Això sí, nou anys més tard, la història d'amor entre tots dos va acabar i es van separar. Després, el 1992, Antonio va conèixer la seva dona actual, Ana Pérez-Lorente.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines encara està a planta després de sortir de l'UCI fa uns dies | Europa Press

Segons la informació publicada a El Español, tant Marisol com Antonio Resines tenen una relació «cordial». Així, ella ha estat «molt pendent» de l'evolució del seu exmarit a través del seu fill Ricardo.

Marisol de Mateo mai s'ha exposat als mitjans i ha fugit del focus mediàtic des que conegués el famós actor de Los Serrano. Tant ha cuidat la seva intimitat que no hi ha cap imatge oficial en tots aquests anys.

Marisol i Antonio Resines van viure la seva història d'amor amb la privadesa més gran possible. I és que van saber mantenir la distància necessària amb la premsa en tot moment. Després de la seva ruptura, Marisol i Antonio van decidir que el seu petit se n'anés a viure amb Resines.

Antonio Resines i el seu fill, Ricardo, promocionant les motxilles RIK&ME
Antonio Resines i el seu fill, Ricardo Fernández de Mateo | Instagram

Al seu torn, el seu fill tampoc s'ha prodigat gaire als mitjans i sempre ha volgut passar desapercebut. De vegades, sí que hem vist Ricardo amb el seu pare, però sempre des d'un perfil baix i sense gran ostentació.

Ricardo va desitjar des de sempre guanyar-se la vida fora de la vida mediàtica d'Antonio Resines. Una dada que mostra aquest desig del fill de Resines és que el primer cognom de tots dos és Fernández, i el jove ha volgut conservar-lo sense canviar l'ordre. Mentrestant, l'actor sí que va voler utilitzar el seu segon cognom a l'àmbit artístic.

Antonio Resines i la seva confessió sobre el que va fer amb la seva exdona

Així mateix, han passat ja dos anys des que el febrer de 2020, al programa Mi casa es la tuya, Resines parlés per última vegada del seu fill Ricardo.

«Jo em vaig quedar amb el meu fill des dels 8 anys fins que se'n va anar de casa. No soc el millor ni el pitjor pare, he estat molt de temps fora. Ens hem barallat, però he estat un pare normal», va explicar sense donar gaires detalls sobre això.

Muntatge d'Antonio Resines i Ricardo Fernández de Mateo, el seu fill
Antonio Resines i el seu fill Ricardo, fruit del seu matrimoni amb Marisol de Mateo | CatalunyaDiari

«No he explicat mai que és fill meu, ell és Fernández, que aquest és el meu veritable primer cognom, Resines el porta de tercer», confessava l'actor a Bertín Osborne.

Així es guanya la vida el fill d'Antonio Resines

Actualment, Ricardo treballa en la tasca de suport a la direcció i ha col·laborat al costat del seu progenitor en produccions com Aquí paz y después gloria a Telecinco.

En plena realització d'aquesta sèrie, Antonio Resines feia broma sobre com es portava amb el seu fill a la feina. «Ajuda la direcció, però no ens parlàvem... És broma. És igual treballar amb el meu fill. Quan hi som, som un més», finalitzava el de Torrelavega.