Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Roberto Leal, Orestes i Rafa

Pasapalabra' emmudeix: filtren el guanyador del pot de 2 milions d'euros

'Pasapalabra' farà història aquesta setmana

'Pasapalabra' és notícia des de fa dies. Primer, perquè ha sorgit una teoria sobre la raó per la qual porta tant de temps sense lliurar el seu pot. Segon, perquè se sap que aquesta setmana ja tindrà amo.

Roberto Leal coneix que els espectadors d'aquest concurs que presenta estan desitjosos de veure qui s'emportarà els més de 2.200.000€. I tant 'Pasapalabra' com els seus seguidors s'han quedat muts en veure que a la xarxa s'ha filtrat el nom del nou milionari. Una situació que, com és lògic, ha generat un enorme enrenou.

Qui s'emportarà el pot de 'Pasapalabra'?

'Pasapalabra' fa uns dies que anuncia que, per fi, aquesta setmana lliurarà el seu milionari premi. Ho farà després que aquest hagi aconseguit superar el rècord històric que tenia. I és que ja ha superat la barrera dels 2 000 000 €.

Com és lògic, en el moment que es va revelar l'esperada entrega d'aquest, les xarxes s'han omplert de quinieles sobre qui se l'emportarà. Així, hi ha seguidors que creuen i desitgen que sigui Rafa, mentre que altres aposten pel burgalès Orestes, el més veterà del programa.

Doncs bé, ara ha sortit de dubtes sobre la identitat de l'amo de la sucosa quantitat. Sí, perquè hi ha hagut un youtuber que l'ha filtrat a través del canal. Ens estem referint a JuanjoVlog, conegut pels seus vídeos sobre Los Mohedano.

En concret, 'Pasapalabra' ha vist que ell ha pujat un vídeo on diu: «Avui tothom parla que lliurarà la xifra més gran de la seva història. És qüestió de res i Antena 3 ja està fent la promoció i campanya, per la qual cosa està tot encaminat».

«Jo a Atresmedia no tinc tants contactes com en altres cadenes, però a mi el que m'han explicat és que és Orestes el guanyador».

Orestes, un concursant de Pasapalabra
El pot de 'Pasapalabra', segons la filtració, se l'emportarà Orestes | Antena 3

Tot i que Roberto Leal i els seguidors del concurs han pogut veure que el youtuber ha anat més enllà, ha optat per 'arremetre' contra el format. Ho ha fet dient: «A veure, en què queda la cosa, però el cert és que Antena 3 havia de donar el premi perquè atufava tot això. No pot ser que dos concursants faci no sé quant de temps».

«Era ja molt cantós de cara a l'audiència i el públic ja no se'n creia la permanència. Se'ls facilitava sempre quedar, superar la prova de la cadira i totes aquestes coses. Jo ho sento, però quan uns concursants que donen audiència s'enquisten tant de temps, el programa atufa a poca credibilitat».

A això ha afegit: «I a sobre, quan estan caient una mica en audiència, és quan passa això. Que curiós».

'Pasapalabra' és conscient de l'enrenou generat

Roberto Leal sap perfectament que s'havia generat un enorme enrenou en xarxes amb el lliurament del milionari premi al concurs. Però aquest ha crescut quan s'ha filtrat que és Orestes qui se l'emportarà.

Són molts els fans de 'Pasapalabra' que han compartit missatges com «Tots dos són mereixedors, però el burgalès, a més de preparat, és humil i empàtic». Sense oblidar-ne d'altres com «Si fos així, jo estaria molt feliç» i «M'agradaria que fos així, encara que tots dos són molt bons».

Orestes Barbero i Rafa
'Pasapalabra' és conscient que la notícia ha generat un intens debat a les xarxes | Atresmedia

En aquesta mateixa línia trobem: «Tant de bo sigui Orestes. Rafa és molt bo, però no m'agrada el que en veig a través de la pantalla».

Caldrà esperar per saber si la filtració era certa o no. Això sí, se segueix sense saber quin dia Roberto Leal ho lliurarà. No obstant això, les principals teories indiquen que seria divendres que ve, 17 de març.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!