Antonio David Flores i Olga Moreno al carrer

Surt a la llum el desconegut passat d'Olga Moreno que volia amagar per sempre

La dona d'Antonio David Flores volia evitar que sortís a la llum el seu passat, però ara les coses han canviat

Olga Moreno fa temps que intenta amagar el seu passat televisiu, però un vídeo que ho demostra s'ha filtrat i ha deixat tothom bocabadat. Aquest està sent un gran any professional per a la dona d'Antonio David Flores, i no volia que res ho enfosqueixi. Després de la seva victòria a Supervivientes no ho han cessat les peticions laborals i les entrevistes per abordar el seu concurs i el documental de Rocío Carrasco.

A l'àmbit personal, sí que és cert que ella i la seva família travessen una etapa complicada. Les acusacions cap al seu marit i les constants crítiques que reben tots dos es nota, però ella no ha perdut la il·lusió.

En aquest sentit, la seva aparició inesperada a la televisió l'ha convertit en l'objectiu de la premsa del cor. Molts consideren que la seva primera aparició en els mitjans va ser la seva entrevista a Sábado Deluxe. Això, si no es tenen en compte les ocasions en les quals ha sortit a les portades de les revistes amb el seu marit.

Però la realitat és una altra, i són molts els que estan molt equivocats. Recentment, s'ha conegut el passat televisiu d'Olga Moreno que ella mateixa pretenia amagar. Perquè quedi clar que no és cap invent, s'ha filtrat fins i tot el vídeo en qüestió.

La dona d'Antonio David ha passat de ser una desconeguda a estrella mediàtica

Des que es va donar a conèixer com la nova parella sentimental d'Antonio David va passar desapercebuda i es va col·locar en un segon pla. Durant els més de 20 anys que ha estat al costat d'ell han estat molt poques les ocasions en què l'hem pogut veure en pantalla o en els mitjans.

Amb el pas dels anys i la participació del seu marit a Gran Hermano VIP, tot això va canviar. Va ser llavors que vam poder conèixer a la famosa Olga, que mai havíem vist. Va concedir una entrevista en la qual va abordar alguns assumptes de moment i va llançar unes acusacions contra l'ex del seu marit.

De fet, aquestes declaracions li van constar molt cares, ja que va ser demandada per l'afectada. A partir de llavors va mantenir un perfil més baix i es va mantenir allunyada dels focus de televisió, però no de les revistes.

Al costat del seu marit va protagonitzar una infinitat de portades en les quals sempre abordaven el mateix aspecte. En les seves intervencions, tots dos parlaven de la figura de Rocío Carrasco com a mare. És més, llançaven directes de tota mena contra ella.

A partir de llavors l'andalusa es va convertir en una habitual dels mitjans de forma indirecta, ja que la mencionaven en infinitat de programes. Després d'un temps amagada i amb l'aparició del documental de Rociíto, finalment va arribar el seu moment. Va ser convocada per participar en el concurs de supervivència per excel·lència: Supervivientes

Allà va guanyar cada cop més popularitat, i finalment va guanyar el gran premi. Ara, podem dir que la dona d'Antonio David s'ha convertit en un dels personatges del moment. De fet, la repercussió del documental de l'ex del seu marit, ha accentuat la necessitat de conèixer la seva versió de la història explicada.

El desconegut passat televisiu d'Olga Moreno

Durant el seu concurs, Olga ha abordat el conflicte amb Rocío Carrasco en moltes ocasions. Això sí, sempre d'una manera subtil perquè el missatge passés desapercebut. De fet, la seva actitud no va agradar a molts seguidors del programa, però contra tot pronòstic es va convertir en la guanyadora.

Molts consideren que aquest és el currículum televisiu de la mare de la Lola, però la veritat és que la seva presència en els mitjans ve de molt més lluny.

Alguns usuaris han descobert que Olga Moreno va participar com a hostessa del famós programa Telecupón. Hi ha una infinitat de vídeo d'aquella època, ja que no va participar només en una ocasió.

[Tweet] 1411792341619417091 [/ tweet]

A les imatges es pot apreciar la soltesa i naturalitat amb la qual dicta els números que cauen a la cistella. En les imatges està irreconeixible i sabem que és ella per la seva característica veu. En definitiva, l'andalusa no deixa de sorprendre amb la seva infinitat de recursos televisius.

De fet, va ser ella mateixa qui, a través de les seves xarxes socials, va compartir el moment acompanyat d'un missatge que demostra el seu bon humor. Malgrat voler ocultar el seu passat, ara sembla estar disposada a reconciliar-se amb ell, i ja ni tan sols dubta a publicar vídeos  d'èpoques passades.