Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro

La filtració sobre Andrea Janeiro que ha deixat més feliç que mai Belén Esteban

La col·laboradora no ha pogut amagar l'enorme somriure de satisfacció davant dels resultats de la seva filla

Belén Esteban ja ha tornat de les seves llargues i merescudes vacances. La col·laboradora s'ha passat l'estiu recorrent ciutats britàniques amb Londres, Manchester o Liverpool. Un temps que ha aprofitat per a desconnectar, encara que a la seva tornada a Sálvame l'esperaven noves guerres mediàtiques.

Per començar, recordem que la seva gran amiga Terelu Campos va parlar més del compte sobre la seva filla Andrea. En concret, va referir-se a la bona relació que manté amb Carmen Janeiro.

Estudia al Regne Unit, lluny de les polèmiques

Unes afirmacions que han fet saltar la de Sant Blas només assabentar-se. A Belén Esteban no li agrada que ningú es refereixi a la seva nena, que no és un personatge públic. "La meva filla no és personatge públic, llavors també em sembla molt injust que parlin d'ella tot el temps", protestava Belén. "Si és una persona que és anònima m'agradaria que es respectés i no tinc res a dir", va afegir. 

Això sí, inevitablement s'han filtrat diverses dades. De fet, hem descobert que la jove s'ha graduat amb honors en la carrera de Comunicació Audiovisual que cursava al Regne Unit. Andrea estava matriculada al Birmingham Metropolitan College, centre en el qual la defineixen "com una alumna excel·lent. Estudiosa, intel·ligent, que treballa molt bé en equip".

Per tant, és evident que la col·laboradora no pot estar més orgullosa de la seva estimada Andreíta. Recordem que la mateixa Esteban s'ha fet càrrec de la caríssima matrícula de la carrera, ja que Jesulín s'ha desentès completament.

Andrea Janeiro, una nena molt intel·ligent i amb xicot anglès

"Ha estat estalviant més de vint mil euros a l'any entre la matrícula i la resta de despeses que genera la carrera acadèmica d'Andrea a Anglaterra. En aquest aspecte, és Belén qui s'ha fet càrrec de tot, i està orgullosa de la seva filla. Perquè Andrea ha aconseguit unes notes magnífiques, de matrícula d'honor ".

Els que la coneixen, defineixen a la filla gran de Jesulín com una nena molt responsable i afectuosa. "Aquesta nena té relació amb la seva germana i amb el seu pare, és una nena meravellosa, molt intel·ligent, ha acabat la seva carrera amb matrícula", la lloava Toñi Moreno.

A més, la jove també sembla haver-se guanyat l'afecte de tots els seus companys per ser "una noia molt pròxima, bona companya i poc amiga de gresques i discussions". Un noi que la coneix i ha compartit classes amb ella revelava que "té un xicot anglès". "Un noi que l'espera a la porta del centre d'ensenyament en acabar les classes. Que sapiguem, portava una vida molt discreta". 

Tot i que, a diferència de la seva germana Julia Janeiro, ella tracta de mantenir-se allunyada de les polèmiques, sí que manté una estreta relació amb els mitjans de comunicació. Per exemple, ha realitzat les pràctiques d'estudis en un mitjà tan important com Els 40 Principals. Un somni fet realitat per a ella, ja que el seu desig és formar part de l'equip de so.

Belén Esteban, molt orgullosa de la seva filla

Pel que fa al plató de Sálvame, finalment han mencionat el tema i, com no podria ser d'una altra manera, Belén no ha pogut amagar un gran somriure. Tot i que ha intentat no esmentar la seva filla en cap moment, per la promesa que segueix complint, la col·laboradora deixa molt clar que primer de tot va ella.

A més, el gran orgull que sent es reflectia a la cara. "Si pogués, ho cridaria als quatre vents", asseguren els que la coneixen. No obstant això, l'ex de Jesulín no desaprofitava aquells moments importants en la vida de la seva filla per mostrar el seu amor. "Felicitats, el meu amor. 22 anys".

"Segueix amb les teves il·lusions i els teus somnis. Sempre estaré al teu costat. T'estimo molt", eren les precioses paraules que compartia a les seves xarxes socials. "Avui ha estat un dia molt feliç envoltada de la gent que t'estima, amics i família. Que feliç soc de veure la persona que ets. T'estimo".