Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja tindria un germà secret

Una patinada d'Anabel Pantoja revela que hi ha un altre home a la seva vida

Ha sortit a la llum un detall que dona credibilitat a la teoria que Anabel Pantoja està amb una altra persona

Anabel Pantoja fa uns dies va saltar a l'actualitat de la premsa rosa perquè es va revelar que havia trencat amb el seu marit, Omar Sánchez. Amb quatre mesos de matrimoni n'hi ha hagut prou perquè decideix que no vol seguir amb ell. I, tan clara com sempre, ha confirmat la ruptura al programa on treballa, 'Sálvame'.

Com a possible causa de la separació, es va rumorejar que la sevillana tenia una història amb el seu entrenador, Javi Pantoja, però ho ha desmentit.

Després, a l'esmentat programa de Telecinco s'ha indicat que està coneixent un noi canari. Aquesta informació també l'ha negat completament, però hi ha un detall que ha cridat l'atenció i que podria donar suport als rumors. I és que la influencer, tot i que sempre ha dit que troba a faltar la seva terra natal, ha decidit quedar-se a viure a les Canàries i ja té casa nova.

Muntatge d'Anabel Pantoja i el seu marit, Omar Sánchez
Després d'haver trencat amb Omar, Anabel podria estar donant una nova oportunitat a l'amor | EP

 

La possible nova història d'amor d'Anabel Pantoja 

Des del primer moment, la neboda d'Isabel Pantoja ha desmentit que la separació d'ella i Omar hagi estat motivada per terceres persones. Ha exposat que la principal causa ha estat que ella va viure una situació personal que li va fer obrir els ulls. Sí, perquè va fer que se sentís decebuda amb el seu marit.

Tot i que nega que hagi conegut cap altre home, el seu company Kiko Hernández ha insistit en aquesta teoria. És més, ha dit que un amic li ha explicat que hi ha una persona que fa perdre el cap a Anabel. Així, ha afirmat: «Està coneixent una persona de les Canàries».

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Segons Kiko Hernández, Anabel Pantoja està coneixent un noi canari | GTRES

«Al principi, tenia idea de venir a viure a Madrid, que és l'expansió de tot, on es fan els actes i les firmes de celebrities. Però ha conegut una persona i ha dit que es queda a les Canàries. Aquesta notícia la tinc des de fa uns quants dies», ha afegit el tertulià.

El gest d'Anabel Pantoja que podria donar la raó a les especulacions

La informació que ha donat Hernández es pot veure recolzada pel que la jove Pantoja ha fet recentment. I és que, malgrat enyorar Sevilla i que a Madrid és on més feina té, ha decidit quedar-se a viure a l'arxipèlag canari. 

Concretament, aquests dies hem vist que ha fet una mudança molt ràpida. Ha traslladat els seus objectes personals, electrodomèstics i altres coses a la nova llar, que és una casa situada a Arguineguín, a prop de Maspalomas.

L'habitatge, segons s'ha revelat a 'Sálvame', li suposaria haver de pagar un lloguer mensual d'entre 1.500 i 2.000 euros. Així mateix, s'ha explicat que s'ubica en una urbanització nova i que tots els seus veïns són estrangers amb un gran poder adquisitiu.

Pel que es veu, la nova residència d'Anabel disposa d'una gran piscina, barbacoa i fins i tot dutxa exterior. Vaja, l'imprescindible per a gaudir del bon clima del lloc, ja sigui en solitari o amb amics.

Altres detalls que s'han revelat és que la casa té uns finestrals molt grans i que està dotada amb càmeres de seguretat. I és que la mateixa Anabel ha manifestat: «És una casa de transició. Òbviament, jo aquí no m'hi veig. Em noto rara».

«Vull quedar-me un temps aquí per a veure si hi estic a gust i per a veure on acabaré», ha afegit.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient mirant a càmera
Anabel Pantoja ja s'ha mudat a una altra casa, on començarà una nova vida | GTRES

Així mateix, en aquestes declaracions que ha fet a 'Sálvame' en directe, ha desmentit el que exposa Kiko. «Em refugiaré en molta gent, i entenc que hi hagi especulacions, però ara mateix estic centrada a saber què necessito i què vull. No tinc cap nòvio, i ara mateix no en tindria ni de conya», ha dit.

Caldrà esperar per a veure qui dels dos col·laboradors diu la veritat.