Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

El regal molt car que Julián Muñoz li va intentar fer a María Patiño

La col·laboradora es trobava en aquell moment cobrint la relació de l'exalcalde amb Isabel Pantoja
La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
El regal molt car que Julián Muñoz li va intentar fer a María Patiño| Telecinco

'Sálvame' va començar la tarda d'ahir anunciant que escoltarien unes declaracions de Kiko Rivera, en les que deixava en una molt mala posició a María Patiño. En aquestes declaracions i que va donar l'any 2006 a Gustavo González, sembla que el fill d'Isabel Pantoja s'esplaia a gust en contra de la presentadora de 'Socialité'. Aquests atacs sembla que no només es refereixen a la seva tasca professional, ja que s'ha explicat que pot fins i tot arribar a parlar de les seves relacions i de la seva vida més íntima.

Una cosa que la mateixa Patiño ha intentat sempre preservar, defensant el seu lloc de treball, deixant de banda la seva vida privada i només fent servir com a elements les seves habilitats comunicatives a través dels seus arguments i informacions periodístiques. No obstant això i per contextualitzar el que es va poder revelar en l'any 2006, María ha volgut explicar què estava fent ella en aquest moment.

La periodista es trobava cobrint la flamant relació entre Julián Muñoz i Isabel Pantoja. Per aquest motiu es trobava desplaçada a Marbella i això la va portar a establir una relació molt propera amb l'exalcalde, que fins i tot va intentar guanyar-se-la a través de suculents regals. Així, Patiño ha explicat que va arribar un moment en què Julián havia de fer una entrevista a 'Dónde estás corazón', el programa en què treballava la periodista. 

I, per assegurar-se que pogués sortir airós d'aquesta intervenció, va voler assegurar la jugada posant-se en la butxaca a l'actual col·laboradora de 'Sálvame'. Concretament, María Patiño ha explicat que Julián Muñoz va voler donar-li un luxós pis a Marbella, uns immobles que actualment eren molt buscats, però que encara ho eren més en la primera dècada dels dos mil. Tot i això, la col·laboradora no es va deixar seduir per l'empresari i va declinar acceptar aquest oferiment enverinat.

A partir d'aquest moment i sense que la periodista ho sabés, la seva relació amb l'exedil de Marbella va començar a anar malament i li va declarar la guerra, intentant relegar-la fins als inferns, una cosa que tampoc va aconseguir, ja que la col·laboradora no ha deixat de treballar des d'aquest moment.

Julián Muñoz va intentar després ficar-la a la presó

En el moment en què l'alcalde va veure que no podia controlar les informacions que publicava la periodista, va deixar d'intentar guanyar-se-la i va canviar d'estratègia. La mateixa Patiño ha explicat que Muñoz va intentar ficar-la a la presó, al·legant que aquesta amb les seves informacions estava realitzant una intromissió en la seva vida privada. Una cosa que es va acabar desestimant, en considerar que aquest s'estava exposant voluntàriament a una vida pública i, per tant, era susceptible de ser notícia en els mitjans de comunicació.

Abans que la situació es girés, Patiño i Muñoz van compartir algunes confidències; per exemple, i sempre segons la periodista, l'exalcalde va arribar a confessar el seu sou com a alcalde de Marbella. Segons sembla, aquest percebria mensualment una xifra que rondava els sis mil euros, una quantitat més que considerable, però que així tot, era poc per poder justificar l'alt nivell de vida que tenia aquest a la luxosa ciutat.

María ha dit que algunes informacions com aquesta i sense ser policia, li van fer començar a sospitar sobre alguns dels moviments de Muñoz i que després van acabar saldant-se amb una pena de presó i que ha abandonat no fa massa temps, al·legant motius de salut i que van convèncer a les autoritats, que li van acabar permetent abandonar la privació de llibertat.

Muñoz ha tornat a estar d'actualitat en els últims dies, ja que són molts els periodistes que s'han desplaçat fins a Marbella per intentar aconseguir declaracions seves relacionades amb els nous escàndols que estan esquitxant la que va ser la seva xicota, Isabel Pantoja.