Primer pla de Patricia Cerezo molt somrient durant el photocall de l'Universal Music Festival a Madrid

Patricia Cerezo mostra com està sent la seva última experiència amb Kiko Gámez

Patricia Cerezo ha revelat a Instagram què està fent amb el seu xicot

Patricia Cerezo ha mostrat amb tota mena de detalls l'última experiència que ha viscut amb el seu xicot, Kiko Gámez.

Fa uns dies, els enamorats van emprendre un viatge fins als Estats Units per acomiadar l'estiu sense estar-se de res. I és que ha estat el darrer que han fet abans de tornar a la rutina.

Patricia Cerezo mostra el seu viatge romàntic amb Kiko Gámez

Com cada estiu des que estan junts, Patricia Cerezo i Kiko Gámez van fer les maletes per fer una escapada romàntica abans de tornar als seus compromisos respectius. En aquesta ocasió, el seu destí ideal per passar els últims dies d'estiu va ser la Costa Oest dels Estats Units

La mateixa Patricia Cerezo va mostrar tots els detalls del seu viatge romàntic amb la seva meitat via Instagram, xarxa social on va publicar diverses fotos.

Segons es va poder veure a les instantànies publicades per Patricia Cerezo, la primera parada de la parella va ser la ciutat de Los Angeles, concretament, el Passeig de la Fama. Allà, tots dos van posar amb algunes estrelles emblemàtiques, com ara Ida Lupino i Antonio Banderas.

Després de visitar aquesta zona icònica de Hollywood, Patricia Cerezo i Kiko Gámez van fer una parada a Malibú, una de les costes més famoses del país. Aprofitant les precioses vistes, els enamorats es van fer un 'selfie' per capturar el moment màgic que estaven vivint.

Imatge de Patricia Cerezo amb Kiko Gámez, tots dos feliços, gaudint de les seves vacances a Malibú
La parella va passar unes vacances inoblidables. | Instagram, @paticerezo

Per últim, però no menys important, Patricia Cerezo i Kiko Gámez van visitar la ciutat de San Francisco, on van passejar pels seus carrers. A les fotos que va publicar la periodista es va veure que la parella va visitar un barri asiàtic, així com el Pier 39, el moll més comercial de la zona, el qual destaca per la presència d'oques.

El futur professional de Patricia Cerezo

No hi ha cap dubte que Patricia Cerezo ha estat aprofitant els seus últims dies de vacances perquè, a la tornada, haurà de reprendre el seu lloc de col·laboradora al programa 'En boca de todos'. De moment, aquest serà l'únic espai on la periodista estarà, ja que 'Así es la vida', on ha col·laborat durant tot l'estiu, finalitzarà al setembre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!