Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Patricia Donoso

Patricia Donoso desapareix de Telecinco en descobrir què volen fer amb ella

Patricia Donoso ha decidit distanciar-se'n

Patricia Donoso ha decidit allunyar-se del focus mediàtic després de conèixer què hi volen fer després de les seves últimes i polèmiques declaracions. No hi ha cap dubte que aquesta dona s'ha convertit en un dels personatges més rellevants dins de Telecinco. Des que va fer pública la suposada relació que va mantenir amb Ortega Cano, el seu nom sona amb més força que mai.

Tanmateix, tot apunta que el torero no és l'únic famós que forma part de la llista de les aventures de Patricia Donoso. Fa uns dies, va confessar que «la persona amb qui jeia a la taula on després sortia als informatius de Telecinco era Mario Picazo».

Per si no n'hi hagués prou, la televisiva va assegurar que, abans de contraure matrimoni, va tenir una aventura amb el reconegut cantant italià Albano Carrisi. «Va durar els tres anys que vaig viure a Itàlia. Ens va presentar un amic. A mi m'agradava des de feia molt de temps… Des que era pobre i vivia a Sevilla. Va ser fa sis anys i ho vam deixar perquè vaig conèixer el meu marit i em vaig enamorar. És un cavaller i molt tradicional al sexe», va explicar Patricia Donoso en una de les seves últimes intervencions a Sálvame

Foto de Patricia Donoso
Patricia Donoso explica les seves aventures. | Telecinco

Ara, Patricia ha optat per desaparèixer després de sortir a la llum les declaracions contundents de l'italià. Segons ell, aquesta relació sentimental mai no hi va passar.

Patricia Donoso no s'acovardeix davant les amenaces

Patricia Donoso està molt segura de la versió que ha donat davant dels mitjans de comunicació del nostre país. Per això, no està disposada a canviar ni una sola paraula de les seves declaracions sobre l'afer que va tenir amb Albano Carrisi.

No obstant això, el que menys s'esperava era que l'artista es pronunciés públicament. Aquest dimarts 1 de novembre, Marina Esnal va assegurar al Fresh de Ya es mediodía que el pare de Ylenia «està molt enfadat» amb tot el que aquesta dona ha explicat. «No consentirà que aquesta persona acabi amb la seva relació. Això l'està afectant i està disposat a prendre-hi mesures», va confirmar la periodista.

A més, aquest programa de Telecinco va tenir l'oportunitat de contactar directament amb el suposat amant de Patricia Donoso, que no només va desmentir rotundament aquesta informació, sinó que també va assegurar que no la coneixia. «No sé qui és. Ella només explica mentides. És una bogeria. No hi ha més mentida que aquesta. És una fàbrica de mentides. Jo tinc família, fills… No sé qui és! Com he de passar tres anys amb una dona sense saber qui és? O ella té una gran fantasia o la meva memòria se'n va en orri. Estic parlant amb els meus advocats per prendre mesures», va dir Albano en exclusiva en una conversa amb aquest format.

Albano
Albano ho nega tot. | GTRES

Per part seva, Isabel Rábago ha assegurat que havia tingut l'oportunitat de parlar amb l'exmarit de Romina Power, amb la seva advocada i amb Patricia Donoso. «Albano diu que el que busca Donoso és publicitat i el seu advocat està redactant un comunicat en què seran molt contundents». A més, ha confirmat que prendran accions legals contra la televisiva perquè, segons ells, està explicant una «falsetat».

Tot seguit, la col·laboradora del Fresh es va posar en contacte amb Patricia per conèixer la seva versió de la història. Malgrat les amenaces del cantant, Donoso va assegurar que té més proves que demostrarien el seu idil·li. «El que em diu és: "Jo no em retractaré. No és l'única foto que tinc amb Albano. Que posi totes les demandes que vulgui. Jo em defensaré perquè tinc les meves proves. Tinc una foto a l'aeroport amb ell, qui va pujar a l'avió amb ell també vaig ser jo"».