Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo admet que estarà sola un temps i assenyala a una altra persona

Patricia Pardo lamenta el que ha passat amb una de les persones que més s'estima

Patricia Pardo no és aliena al patiment que està patint una companya des que li van diagnosticar un càncer de mama fa deu mesos.

Patricia Pardo ha agraït a la seva cap que li hagi donat l'oportunitat de substituir-la a les vacances d'estiu des de l'any 2015. Aquesta va afrontar el curs passat amb una gran responsabilitat. I no era cap altra que deixar el llistó ben alt després del comiat obligat d'Ana Rosa.

Tant la presentadora gallega com Joaquín Prat van ser els encarregats de substituir la periodista gairebé tota la temporada passada.
 

Patricia Pardo sap que es quedarà sola durant unes setmanes més

La veritat és que les audiències han donat la raó a aquells que van considerar que aquests tres professionals de Telecinco estarien a l'altura de les circumstàncies. Tot i que era complicat, per un temps van fer oblidar a l'audiència que Ana Rosa no estava present a plató, com ha fet des de fa 15 anys.

Imatge de Patricia Pardo somrient i mirant a la càmera
Patricia Pardo no podrà tornar a veure la seva cap fins a finals de mes. | CatalunyaDiari
 

Dilluns 12 de setembre, El programa de Ana Rosa començava la seva temporada 19. Ho feia amb tota la il·lusió del món, però tant Patricia Pardo com Joaquín Prat eren conscients que l'alegria no era completa. El motiu: els faltava la persona més important de la feina.

▶️ Vídeo del dia

La madrilenya no va poder complir el seu somni d'iniciar una nova estrena de temporada al capdavant del format d'Unicorn Content. El cas és que, per recomanació mèdica, se li ha aconsellat a la veterana periodista que encara no torni al que ha estat i és el seu plató fins d'aquí a unes setmanes.

Patricia Pardo no oblida la persona que la va posar al focus

Més concretament, la periodista podria tornar per a alegria de tots els seus seguidors durant l'última setmana de setembre. Tot i que ni la seva pròpia productora ni la cadena de Fuencarral ho han confirmat.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo a plató, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari
 

Però sí que tant Patricia Pardo com el seu company Joaquín Prat, en aquesta arrencada del nou curs, han tingut unes paraules d'afecte per a la seva cap. Una cap que no veu l'hora de posar-se davant de les càmeres i tornar a fer el que més li agrada: treballar de periodista i presentadora.

En un primer terme, Joaquín Prat ha pres la veu cantant i ha enviat un emotiu missatge a la seva companya de batalles. No s'ha deixat res a l'hora de lloar-la com a persona i professional.

El càlid missatge de Patricia Pardo a la seva cap

«Tot i que avui arrenquem la temporada 19, falta poc perquè la capitana sigui aquí. D'aquí poc, ella tornarà a aquest plató», començava el seu breu discurs el comunicador.

Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.
La presentadora ha estat fora de la televisió aquests últims deu mesos. | GTRES
 

«Què t'he de dir, Ana. Ja queda menys, t'esperem, ho fem com podem. I aquí t'esperem», exposava el primer dia de temporada del mític espai de Telecinco.

Com no podia ser d'una altra manera, Pardo també li ha dedicat unes paraules a la seva amiga. No ha dubtat a enviar-li un càlid missatge en ple directe i tot el plató ha emmudit.

Amb tot, la parella de Christian Gálvez es rendia als peus de la periodista, que ben aviat es tornarà a posar davant de les càmeres.

«No saps com t'estima aquest equip i, sobretot, el públic. No podem oferir-los la nostra millor versió perquè ella no és aquí, però ho farem tan bé com puguem», ha confessat.