Patricia Pardo i Christian Gálvez

Patricia Pardo aconsegueix el que Almudena Cid mai va tenir de Christian Gálvez

Almudena Cid no es va atrevir amb el que han fet Christian i Almudena

Christian Gálvez i Patricia Pardo han fet un any junts i ho han celebrat amb un viatge a la terra natal de la periodista. Des de la capital gallega han compartit imatges de la seva romàntica escapada i han donat mostres de com estan de feliços. Però hi ha un detall que la parella ha volgut compartir i el significat del qual transcendeix més enllà del que es pugui apreciar a primera vista.

Quan van començar la seva relació ho van fer de manera molt discreta. Tot i que feia anys que es creuaven als passadissos de Mediaset, la parella de presentadors va començar la seva relació a finals del 2021. Si bé durant tots aquests mesos han evitat mostrar-se en públic, ara Christian i Patricia han presumit del feliç moment que travessen.

La parella ha celebrat el primer any d'amor amb un viatge a la terra natal de Patricia

Galícia, i en concret Santiago de Compostela, ha estat l'escenari d'un viatge amb què la parella ha volgut celebrar el primer aniversari. Un destí molt significatiu, ja que es tracta del lloc on va néixer Patricia. El presentador i la periodista han volgut compartir inoblidables moments de la seva escapada a les seves xarxes socials.

«I el botafumeiro va volar, per a nosaltres, i jo volo al teu costat des que vas prendre la meva mà i em vas ensenyar un dels llocs més bonics del planeta. Gràcies per aquest cap de setmana tan especial. Gràcies per tant», ha escrit Gálvez amb romàntiques fotografies de la parella.

Patricia també ha compartit imatges del seu cap de setmana amb els seus seguidors: «A la nostra ciutat i amb la nostra gent. El 9F perfecte, pelegrí…», ha escrit Pardo al costat de les fotografies a la catedral de Santiago de Compostel·la. Patricia va confessar en una ocasió que «el seu cor sempre es troba a Santiago i l'última cosa en què pensa abans de dormir és al so de la Torre Berenguela».

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
Christian Gálvez i Patricia Pardo han celebrat el primer any d'amor | Telecinco

Christian i Patricia han segellat el seu amor amb altres tants tatuatges

Però si hi ha un detall que ha cridat especialment l'atenció, ha estat el tatuatge que comparteixen Christian i Patricia. La parella s'ha gravat cadascun una paraula als canells. Paraules que cobren significat si s'ajunten, «Luz y camino», una frase que només es pot llegir si tots dos col·loquen els seus braços junts.

A la publicació d'Instagram, Gálvez va deixar escrit: «I vas arribar tu, per posar LLUM a tots els meus camins». Un missatge que completa el significat del que han deixat tatuat a la pell i de com estan d'enamorats l'un de l'altre.

Almudena Cid reconeix haver perdonat el seu ex

Aquest gest mostra un pas més en la seva relació, cosa que Christian i Almudena Cid, la seva anterior parella durant 15 anys, no van arribar a fer. La gimnasta ha passat per un any complicat després de la separació del presentador, però ara afirma que està molt millor.

Imatge de Patricia Pardo somrient i mirant a la càmera
Almudena Cid reconeix haver perdonat Christian Gálvez | Catalunya Diari

«Estic en el meu moment molt bonic. M'he adonat de tot el que no em cuidava i crec que és el descobriment més gran que he fet de mi. El que ha passat fa mal i no deixarà de fer mal, però sí que deixarà de ser un problema», va declarar recentment Cid.

L'esportista fins i tot ha reconegut haver perdonat el que va ser el seu marit: «Sí, l'he perdonat. Quan entens que mereixes estar en aquesta vida d'una manera sana, veus les coses d'una altra manera. T'adones que el que passa és més normal del que pensem».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp