Patricia Pardo

Patricia Pardo i Christian Gálvez sorprenen en fer el pas més esperat

Patricia Pardo i el seu xicot avancen en la relació

Patricia Pardo i Christian Gálvez han deixat els seus seguidors sense paraules després de sortir a la llum la imatge que tots esperaven. Després d'un any de relació, tot apunta que ja han fet el pas més esperat: Christian ja coneix els millors amics de Patricia.

Fa uns dies, la parella va celebrar el primer aniversari junts amb un gest molt especial. Tal com vam poder veure a través de les xarxes socials, tots dos han decidit segellar el seu amor amb un tatuatge romàntic i significatiu.

«Llum i camí» són les paraules que tant Patricia Pardo i l'escriptor han escollit per marcar a la seva pell permanentment i que no van dubtar a compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram. «I vas arribar tu, per posar llum a tots els meus camins», va escriure el presentador de '25 palabras' en la seva darrera publicació del 2022.

Per si no n'hi hagués prou, aquests tatuatges a joc no han estat l'únic gest d'amor que Patricia Pardo i Gálvez han tingut aquestes últimes setmanes. Segons ha transcendit, aquesta parella de presentadors de televisió s'ha mudat a un espectacular xalet adossat als afores de Madrid, situat en una urbanització exclusiva.

Ara, Patricia Pardo i la seva actual parella han fet un nou pas en la seva relació sentimental i prova d'això és la foto que una coneguda galeria d'art ha publicat a les seves xarxes socials.

Patricia Pardo comparteix amistats amb el seu xicot

Patricia Pardo està molt segura de la seva relació amb Christian Gálvez, per això no ha dubtat ni un segon a ajuntar el noi amb part del seu grup d'amics. Han fet el pas definitiu i ja no hi ha marxa enrere.

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
Christian Gálvez i Patricia Pardo ja tenen una vida en comú. | Telecinco

Des de fa uns quants mesos, aquesta presentadora de 'El programa de Ana Rosa' ha estat molt unida a una de les seves companyes de treball. Malgrat que sempre han mantingut una bonica amistat, la seva connexió amb Ana Terradillos es va intensificar durant la baixa de la seva cap. Des del mes d'octubre passat, amb el retorn d'Ana Rosa, aquestes dues professionals no es veuen tant com els agradaria a elles. Per això, aprofiten el temps d'oci per reunir-se fora de les instal·lacions de Mediaset España.

Fa uns dies, Ana Terradillos va convidar Patricia Pardo i la seva actual parella al Salón de Arte Moderno de Madrid, al capdavant del qual està el seu xicot actual, el galerista Jorge Alcolea. Com es podia esperar, aquest expert en art no va voler deixar passar l'ocasió i, a través del seu compte d'Instagram, va compartir una instantània molt reveladora. Hi podem veure Patricia Pardo i la seva amiga posant al costat de les seves respectives parelles davant d'un dels murals amb el logo de l'exposició.

«Un expert en Da Vinci, el nostre últim visitant de la Feria Salón Arte Moderno 2023», va escriure Alcolea al compte oficial de la seva galeria, fent referència als coneixements en art d'aquest presentador de Telecinco. Amb aquesta instantània, el xicot d'Ana Terradillos ha tret a la llum, una vegada més, la bona relació que hi ha entre Christian i el cercle més proper de Patricia Pardo.

Patricia Pardo i el seu xicot no han estat els únics

Patricia Pardo i el seu noi no han estat els únics que han decidit anar a aquesta exposició organitzada per l'actual parella de Terradillos, al Saló d'Art Modern de Madrid. Tal com la mateixa presentadora va compartir a les històries del seu compte d'Instagram, unes altres dues cares conegudes de Telecinco no s'hi han volgut perdre per res al món.

Imatge de Miquel Valls amb la plana major de 'Sálvame'.
La presentadora rep una visita molt especial. | INSTAGRAM @ANA_TERRADILLOS

La companya de Patricia Pardo va voler agrair públicament el suport que, tant ella com Jorge Alcolea, havien rebut per part de David Valldeperas i el seu xicot, el reporter català Miquel Valls. Per això, també va voler deixar-hi constància d'aquesta visita tan especial.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!