Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo revela com va descobrir la malaltia i confessa que continua atemorida

Pardo treu a la llum allò que encara no havia explicat sobre la malaltia

Patricia Pardo ha estat una de les peces claus de Telecincoa l'hora de substituir un dels pesos pesants de la cadena. Ens estem referint a una icona de la televisió com és la presentadora Ana Rosa Quintana.

La periodista es va veure sobresaltada per un fet que la va deixar sense alè. I no era altra que la marxa indefinida d'Ana Rosa Quintana dels platós de televisió després que li detectessin un càncer de mama.

La realitat és que Ana Rosa Quintana va afrontar amb franquesa i sense por una malaltia que li va sobrevenir a finals de novembre del 2021 i que va deixar els seus seguidors totalment commocionats.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va ser diagnosticada de càncer de mama el 2021 | EUROPA PRESS

A més a més, els companys i amics que han treballat durant anys amb la periodista madrilenya es van quedar sense reacció en un primer moment. Sí, perquè van haver d'assimilar que la seva cap travessaria una de les seves pitjors èpoques de la seva vida.

Així doncs, la veritat és que la periodista necessitava tota la seva ajuda i afecte per superar aquest revés tan delicat. I, per sort, no li van fallar en cap moment durant aquests gairebé nou mesos.

Així ha portat Patricia Pardo la malaltia de la seva cap

Patricia Pardo ha viscut aquesta llarga absència de manera molt sentida. De fet, així ho expressava en una xerrada extensa amb els companys de Diez Minutos.

«És veritat que és un sentiment agredolç perquè les circumstàncies han provocat un repte professional important per a mi. Però, és clar, la base de tot això va ser el xoc professional més gran que m'he emportat», admetia l'amiga d'Ana Rosa.

Patricia Pardo amb el capcot
Patricia Pardo capcota  | Europa Press

«Per mi, el dia que l'Ana ens va dir que tenia un càncer va ser un drama, com si em truqués algú de la meva família per dir-me una cosa així. Al principi, vaig tenir molta angoixa. El meu pitjor dia va ser l'endemà, aquella arrencada em semblava un repte impossible», explica.

Alhora, Pardo confessa que ella és «molt emotiva, se'm trenca molt la veu quan m'emociono, jo ploro i fatal. Al final vaig sortir airosa, però aquelles setmanes van ser, per ella, pel programa… ho vaig passar malament».

No defuig parlar d'una època que ha estat realment dura per als que estimen la comunicadora. «Al final, ho suportem perquè l'equip és el mateix, tenim un múscul brutal, hi ha un engranatge molt bo. Som els mateixos fent el mateix de sempre, però per mi ha estat agredolç», ha revelat a Diez Minutos.

«Jo li he enviat missatges sense arribar a ser pesada»

A més a més, Patricia ha posat de manifest com han recordat tots els seus companys d'El programa d'Ana Rosa a la veterana presentadora.

Muntatge Ana Rosa Quintana amb Patricia Pardo
Patricia Pardo sempre ha recordat la seva cap encara que no estigués amb ella a plató| CatalunyaDiari

«Sí, al principi, érem molt repetitius, així que vam arribar a un acord: arrencar sempre dient aquest és El programa de Ana Rosa i el missatge de Joaquín al final. I personalment, n'hem estat tots molt pendents. Jo li he enviat missatges sense arribar a ser pesada», ha confessat la parella de Christian Gálvez.

Sobre les últimes imatges que n'hem vist a la festa de final de temporada d'Unicorn Content, ha dit el següent. «Està maquíssima, i jo sé des del primer dia que es recuperarà i que tornarà. Ella està forta, amb ganes de tornar i amb molta energia», opina la periodista.

Sobre què passarà amb l'entrevistada quan torni la seva cap, encara no sap res del seu futur més proper. «Tant de bo et pogués dir alguna cosa… Jo estic a disposició del que digui la productora i la cadena. Només espero que ella torni i m'agradaria estar-hi», ha desitjat.