Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo sap que hi ha una altra dona a casa i la seva relació pot perillar

Patricia Pardo no esperava que aquesta dona li fes ombra

Patricia Pardo està força inquieta durant aquests darrers dies. I tot després que Telecincosorprengués l'audiència revelant quina era la substituta de la gallega les pròximes setmanes portant les regnes d'El programa del verano.

Patricia Pardo s'ha llaurat una carrera a Mediaset al llarg dels anys. Tot i que en els seus primers passos, des del 2015, el seu protagonisme al programa matinal de Telecincoera substituir durant les vacances Ana Rosa Quintana, aquest any tot ha canviat.

Després que la veterana periodista hagués de deixar la televisió per temps indefinit a causa d'un càncer, Pardo ha guanyat protagonisme. Al costat d'Ana Terradillos, totes dues van agafar els comandaments d'un programa i sens dubte van ratllar a una gran altura per a satisfacció d'Ana Rosa.

Patricia Pardo sap que hi ha una altra dona amb inesperades intencions

La veritat és que, ara, la xicota actual de Christian Gálvez ha presenciat una cosa inesperada per part dels caps de Telecinco. I és que li han donat l'oportunitat de posar-se davant de les càmeres a una noia desconeguda a la cadena de Fuencarral. Això sí, és una professional que bé coneixen a Telemadrid, ja que tenen bones experiències de treballar-hi.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo admet que hi ha una persona que vol treure-li el lloc | Catalunya Diari

Estem parlant de la periodista Beatriz Archidona, que serà l'encarregada de substituir Patricia Pardo durant el període estival. Això suposa una clara amenaça a la gallega, que podria treure-li el lloc a curt o mitjà termini.

Cal assenyalar que Beatriz Archidona no és tan desconeguda al medi televisiu i ha treballat a Telemadrid durant un temps. A la televisió autonòmica madrilenya, l'esmentada ha substituït a l'estiu una altra periodista, com María Rey, al capdavant del programa matinal 120 minutos.

Així és Beatriz Archidona, la nova cara de Telecinco

Beatriz Archidona és, a més de periodista, una gran amant dels viatges. Pot anar-se'n a qualsevol lloc del planeta amb amics, amb els seus fills o amb el seu xicot. Així, la nova cara d'El programa del verano ha estat a Londres, Cuba, Maldives, Itàlia o Portugal.

Però a més de viatjar, també sent una gran passió pels animals, i li encanta passar temps a prop seu. Alhora, Beatriz sentia una forta predilecció per una dona centenària, la seva àvia, que era algú màgic a la seva vida. Tot i que fa temps que se'n va anar d'aquest món, la periodista la recorda sempre que en té ocasió.

Imatge de Beatriz Archidona presentant El Programa del Verano a Telecinco
Una imatge d'El programa del verano amb el rostre de la presentadora Beatriz Archidona | Telecinco

L'àvia de Beatriz es va convertir en tota una 'instagramer' gràcies a les dues netes que la van introduir en aquest món virtual. Així mateix, la nova cara de Telecincoés mare de dos nens amb la seva parella Carlo, amb qui sol compartir imatges molt especials al seu compte d'Instagram.

Patricia Pardo li passa el testimoni a la dona que arriba per quedar-se

D'altra banda, divendres passat era Patricia Pardo qui li passava el testimoni a la seva companya en ple directe. «Us deixo a les millors mans, amb la meva companya Beatriz que és una dona maquíssima ja ho saben vostès. La coneixen des de fa molts anys», començava dient.

«És una professional extraordinària. Només ho intueixen, però jo crec que el millor encara ha d'arribar», expressava Pardo abans de deixar el plató unes setmanes per desconnectar.

«Només espero que ho gaudeixis i ho aprofitis. Que aquesta és la millor escola i et desitjo el millor, que brillis com tu saps», sostenia Patricia Pardo.

Ara, queda per confirmar si aquesta cara nova per a El programa del verano perdurarà en el temps, o bé és un pegat fins que torni de vacances la periodista gallega.