Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez

Patricia Pardo revela el motiu que la pot allunyar de Christian Gálvez

Patricia Pardo està molt centrada en la seva vida professional

Patricia Pardo ha esdevingut una de les dones més buscades per la premsa del cor. Concretament des que esclatés el seu idil·li amb Christian Gálvez, la periodista gallega s'ha situat a la primera línia mediàtica, molt a desgrat seu.

Després de separar-se del seu marit i del pare de les seves dues filles, ara s'ha tornat a il·lusionar al costat del presentador. Així, tots dos han decidit unir els seus camins i començar una relació sentimental que estan vivint amb molta intensitat.

Tot fa indicar que la història d'amor de Patricia Pardo amb l'escriptor va vent en popa. A les imatges en què apareixen junts sempre van molt acaramel·lats i agafats de la mà. Lluny d'amagar-se, s'han proposat portar el seu idil·li amb total naturalitat, aliens als comentaris.

No obstant això, hi ha una cosa que els enfronta i que els pot arribar a passar factura en el futur. I és que els programes on treballen s'emeten a la mateixa hora. Per tant, en aquests moments són rivals televisius, cosa que no s'ha de passar per alt en aquesta època.

Encara que treballin al mateix grup de comunicació, 'Mediaset', cada espectador compta a la batalla que manté Telecinco amb Antena 3. Per això no es poden permetre la fuga de seguidors, per pocs que siguin, a Cuatro, on té el seu concurs Christian Gálvez.

Cal recordar que l'ex d'Almudena Cid ha passat per una etapa professional una mica confusa. Després de la marxa de 'Passapalabra' de la cadena, Gálvez no ha trobat un projecte professional que li aportés l'estabilitat que tant li agrada. Tot i això, sembla que ha tornat a renéixer amb el format que s'emet a Cuatro.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Patricia Pardo passeja amb Christian Gálvez pels carrers de Madrid | Europa Press

El passat dilluns 21 de març van lliurar a 'Alta Tensión' el premi més elevat de la cadena en tota la seva història: 700.000 euros. Un fet que va aconseguir que es disparessin els índexs d'audiència.

Durant uns minuts, Patricia Pardo i el seu xicot van coincidir a la graella televisiva i es van convertir en rivals. A les 12:55 començava l'espai de Christian, i a la mateixa hora es podia veure a Telecinco la gallega al capdavant d''El programa de Ana Rosa'.

Aquell dia, Pardo havia d'ocupar el forat deixat per Joaquín Prat, que es va absentar de manera inesperada del club social. Per tant, es feia càrrec de l'espai reservat al món del cor. Això la va portar a enfrontar-se al seu xicot, generant molta expectació entre els espectadors.

Tant l'un com l'altre són dos grans professionals que tenen una gran trajectòria a l'esquena. Tot i coincidir en l'horari d'emissió, això no suposa cap mena de problema per a la seva relació. I és que, segons sembla, han deixat clar que els èxits de l'altre els celebraran com si fossin els seus mateixos.

No hi ha cap conflicte, sobretot perquè treballen pel mateix grup empresarial. Tots dos remen en la mateixa direcció en aquesta carrera que mantenen amb 'Atresmedia'.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Christian Gálvez, al capdavant del concurs | Mediaset

Patricia Pardo, molt il·lusionada amb el presentador

Patricia Pardo fa poc temps que és al costat de Gálvez, però és suficient per adonar-se que entre ells hi ha moltes coses en comú. Per això, fan tot el possible per veure's diàriament.

No obstant això, durant un temps se'l va poder veure a ell sortint de la casa de la periodista, però amb els dies van decidir no amagar el seu romanç. Finalment, van decidir fer el pas de sortir al carrer amb total normalitat i sent així la manera de confirmar el que era un secret de domini públic.

I és que la nova parella no tenia cap inconvenient a passejar de la mà, proclamant el seu amor. La relació està més que refermada, com demostra el fet que ella ja li hagi presentat alguns dels seus amics. Així doncs, intenten integrar-se l'un a la vida de l'altre, i de moment se'ls veu molt feliços.

D'altra banda, Patricia Pardo no comptava amb la declaració d'amor de l'escriptor. Sí, perquè al seu programa de ràdio, a Cadena Dial, ell confessava com estimava la seva noia.