Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Daniella i una imatge pixelada.

Daniella Bustamante aconsegueix l'inimaginable amb la parella del seu pare

Daniella Bustamante, feliç amb la situació familiar que viu a casa seva

Daniella Bustamante és una nena feliç. Després d'una infància de somni amb els seus pares, David Bustamante i Paula Echevarría, la jove Daniella vivia una de les etapes més tristes de la seva vida.

Va ser l'època en què els pares van decidir separar-se després de formar una de les parelles més admirades d'Espanya. Daniella tenia 9 anys quan es produïa la separació oficial, encara que sembla que la crisi era evident a casa temps enrere.

No obstant això, després d'uns primers mesos de retrets i molta tensió, Daniella els va demanar que no discutissin més. Pel bé de la nena, David i Paula van posar seny i van començar a arreglar les diferències i a comportar-se com una família. Separats, però una família amb una filla en comú.

El punt d'inflexió d'aquesta entesa familiar va ser la comunió de Daniella. Allí, la parella feia el seu primer posat conjunt després de la separació mostrant un tracte cordial i amable, amb Daniella desbordant de felicitat.

Des d'aleshores, ja han passat gairebé cinc anys, David i Paula han sabut mantenir les formes i el contacte civilitzat pel bé de la seva filla. Tots dos han refet els seus camins amb altres persones i Paula, fins i tot, ha tingut un altre fill amb la seva actual parella, Miguel Torres.

David Bustamante encara no ha estat pare de nou, però no descarta ser-ho en un futur amb la seva parella, la ballarina Yana Olina.

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
Bustamante i la seva actual parella, Yana Olina. | La Noticia Digital

Daniella Bustamante, en plena adolescència i feliç de veure com els seus progenitors es porten tan bé. Malgrat aquesta estabilitat familiar tan sana i saludable, es pot afirmar que el bon rotllo entre ells ha arribat ara a un altre nivell.