Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pau Donés

Pau Donés creu que «genera curiositat científica» perquè «hauria d'estar mort»

El conegut cantant de Jarabe de Palo es prepara per a la seva retirada dels escenaris, després d'una trajectòria de 20 anys

 

La història del cantant Pau Donés és, sens dubte,  un exemple de superació i un model a seguir per a tots nosaltres. La seva vida va canviar de la pitjor forma possible un dia que li van descobrir a dins un «cranc», com acostuma a referir-se ell mateix al càncer amb el qual s'ha vist obligat a conviure.  Després de sortir en tots els mitjans, i davant la comprensible preocupació dels seus fans, Donés no es va amagar, sinó tot el contrari, va mostrar els efectes que aquesta terrible malaltia causava al seu cos.

«El meu cas genera curiositat científica»

Ara, però,  ha arribat el moment d'un nou canvi a la seva vida,  aquest cop relacionat amb l'àmbit professional. El cantant complirà la seva promesa, i s'allunyarà dels escenaris després de 20 anys de carrera. El seu darrer espectacle serà el pròxim 22 de desembre a l'antiga plaça de braus de Tarragona

Pau Donés dirà adeu als escenaris després de 20 anys
Pau Donés dirà adeu als escenaris després de 20 anys | CatalunyaDiari.cat

 

Una decisió radical, comprensible, però alhora estranya, ja que ni tan sols la seva malaltia va aconseguir allunyar-lo dels micròfons, i és que va arribar a compaginar les sessions de quimioteràpia amb els concerts.  «El meu cas genera curiositat científica. Soc un malalt estrany», ha reconegut el mateix Donés a 'El Periódico'. «Hauria d'estar mort perquè tinc un oncogen molt actiu. Ja sumo tres operacions, tot i que mai s'ha reproduït en el mateix lloc», ha indicat. 

[predef]sorteig-cat-147[/predef]

Però un adeu als escenaris no implica un adeu a la música, de cap manera, i Pau Donés així ho ha assegurat. «Seguiré component i gravaré quan em vingui de gust, però sense tenir l'obligació d'anar a tocar a cap lloc», ha confessat. Per a l'artista, fins i tot després de dues dècades als escenaris, «la millor cançó» pot aparèixer quan menys t'ho esperes. 

L'Intèrpret dirà adeu als escenaris, però no a la música, ja que seguirà component cançons
L'Intèrpret dirà adeu als escenaris, però no a la música, ja que seguirà component cançons | CatalunyaDiari.cat