Pau Donés ven la seva impressionant casa de la Vall d'Aran per 2,3 milions

Té un total de set habitacions i sis banys i, per tant, poden allotjar-se fins a tretze persones

Una de les estades de la casa de Pau Donés a la Val d'Aran
Pau Donés ven la seva casa per més de 2 milions d'euros | Engel&Völkers

El càncer que pateix des de fa anys Pau Donés, popular cantant lleidatà de Jarabe de Palo, li ha fet veure la vida d'una altra manera. I ha estat tan gran el seu canvi que, fins i tot, ha decidit posar a la venda la seva propietat més estimada i amb més valor patrimonial. 

Es tracta d'una espectacular casa ubicada a la Vall d'Aran, a només 10 minuts de Vielha i a 20 de les pistes d'esquí de Baqueira Beret. La parcel·la, que es ven per la xifra de 2,3 milions d'euros, té una dimensió total de 6.000 metres quadrats, gairebé 2.000 dels quals són habitables. Tota la casa té uns grans finestrals, uns acabats d'alta qualitat i amb la fusta com a protagonista en el seu interior.

Set habitacions i sis banys amb una capacitat per a tretze persones

També tendeix a oferir espais oberts i cuida cadascun dels petits detalls que marquen la diferència, com és el cas d'una impressionant habitació de matrimoni amb una banyera hidromassatge en el seu interior. Concretament, la casa té un total de set habitacions i sis banys i, per tant, poden allotjar-se fins a tretze persones. A més a més, els més petits també poden gaudir d'aquesta única estada gràcies a una cabanya ubicada en un dels arbres més pròxims a l'immoble.

La immobiliària Engel&Völkers és l'encarregada de vendre aquest immoble que, de ben segur, haurà marcat alguns dels moments més bonics de la vida de Donés. La retirada de Pau Donés va ser un fet just fa ara un any.

 

El seu comiat indefinit

El passat mes de gener del 2019, el cantant publicava un vídeo en el seu canal de YouTube per acomiadar-se del públic temporalment i prendre's un temps de descans. «Adeu... Però fins aviat» eren les paraules amb què el cantant titulava el seu vídeo de comiat. Amb aquest missatge, Donés anunciava la seva retirada dels escenaris, tot i que encara li faltava donar un últim pas per sortir de la vida pública oficialment: tancar tots els seus perfils socials.

Això no obstant, Donés va reaparèixer per sorpresa damunt d'un escenari per aquestes festes nadalenques. Ara bé, el motiu era de pes i ben conegut pel cantant, ja que es tractava d'una causa benèfica per a lluita contra el càncer.

 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari