Primer pla de Paula Echevarría mig somrient

Paula Echevarría assumeix que ell està fart d'aguantar i que s'han plantejat rendir-se

Paula admet la realitat i tem pel futur de la relació

Paula Echevarría està pletòrica i nerviosa alhora, perquè sap que la tornada a la televisió ja és un fet. En uns dies la podrem tornar a veure a la petita pantalla fent de jurat en un format que tant èxit li ha donat a Telecinco.

Paula Echevarría ha passat un estiu amb el seu marit i els seus fills Daniella i Miguel Jr. I després de desconnectar de la rutina i gaudir d'uns mesos de descans després d'un any intens a casa, el que Paula més volia era tornar a treballar.

▶️ Vídeo del dia

Sabia que els projectes professionals havien quedat aparcats en certa manera per culpa de la pandèmia i després de l'embaràs del seu petit. Però ha arribat el moment d'emprendre nous reptes i, en aquest cas, a la televisió. I és que la nova temporada de Got Talent ha causat una gran expectació per una novetat al jurat.

Paula Echevarría debuta a Got Talent amb polèmica

Fa unes hores, s'ha presentat una nova temporada que amb total seguretat ocuparà el prime time dels divendres a la cadena principal de Mediaset. Per primera vegada, la dona de Miguel Torres tindrà l'honor de seure a treballar amb el veterà jurat. Així, es completarà el quartet de jutges amb Edurne, Risto i Dani Martínez.

Paula Echevarría
Echevarría s'ha adaptat molt ràpidament a l'ambient de Got Talent  | Europa Press

La influencer ha explicat com ha anat aquesta primera experiència com a jurat i els seus companys també van parlar de la seva nova faceta. Un dels que més detalls ha donat de la tasca que ha realitzat l'asturiana al programa de Telecinco ha estat Risto Mejide. L'espòs de Laura Escanes és un veterà en aquests combats. Després de veure la influencer debutar en aquest nou treball, ha tret certes conclusions del pas de Paula per la taula del jurat.

El 'zasca' de Risto Mejide quan li pregunten per la seva nova companya

Les declaracions de Risto deixen molts dubtes sobre com s'han portat tots dos durant els enregistraments del format. Risto ha volgut deixar clar que «de vegades, la Paula m'ha tret de polleguera», ha admès el marit de Laura Escanes.

La veritat és que aquest ha hagut d'aclarir aquestes paraules. I ha remarcat que les opinions de la seva companya sobre els artistes que han participat al programa han donat molt de què parlar. «Això diu molt a favor seu, perquè no és la típica que es queda sense fer res», ha explicat posteriorment. Tot i això, es posa de manifest que la dona de Miguel Torres s'ha pres molt seriosament el seu nou treball.

Risto Mejide en un plató de televisió
Risto Mejide parla sense embuts sobre el nou fitxatge de Telecinco | GTRES

«No semblava que no hagués estat amb ells tota la vida»

Per si no n'hi hagués prou, l'exjurat d'OT ha sostingut que «la màgia del jurat és quan s'és un mateix. I no intentar ser una altra persona, i Paula ha estat així», sentenciava.

La mateixa actriu asturiana s'ha mostrat il·lusionada. Sobre com ha viscut la integració en un equip que es coneix tan bé des de fa anys, ha dit el següent. «Des del primer moment em van fer sentir una més i a l'hora d'estar en aquesta cadira ja no semblava que no hagués estat amb ells tota la vida».

Al costat d'Edurne, amb qui s'ha portat genial, ha admès que a les gravacions «totes dues hem estat un mar de llàgrimes». L'únic que queda és esperar que Telecinco desveli la data d'estrena de la nova temporada de Got Talent per veure com es desenvolupa l'asturiana en aquest repte televisiu.