Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paula Echevarría somrient.

Paula Echevarría deixa clar el que pensava sobre la filla d'Ana Obregón

Paula Echevarría ha donat la seva opinió a les xarxes

Paula Echevarría és una dona a qui no li agrada entrar en controvèrsies i polèmiques. Però, aquesta vegada n'ha fet una excepció i ha donat el seu punt de vista sobre un assumpte que està fent parlar. molt

Tant és així que la societat sembla haver-se dividit en dos bàndols després del que ha passat. Paula no ha tingut cap mena de problema a l'hora de posicionar-se sobre la nova maternitat d'Ana Obregón amb 68 anys mitjançant gestació subrogada.

Paula Echevarría es manifesta sobre el controvertit assumpte

L'exdona de David Bustamante segur que s'ha quedat perplexa, com tots, en assabentar-se que Ana ha decidit tornar a ser mare. Així, gairebé tres anys després d'haver perdut el seu fill Aless, ha optat per la gestació subrogada per tenir una filla.

Paula Echevarría
Paula Echevarría és conscient del debat acalorat que ha sorgit i que ha dividit l'opinió | Europa Press

Però, després de la sorpresa inicial, ha vist que s'ha generat un enorme enrenou i molt de debat al país. Primer, per l'edat que té l'actriu i segon, perquè hagi optat per la maternitat subrogada.

De la mateixa manera, Paula també ha observat que la figura central d'aquesta història no ha dubtat a presumir al seu Instagram de la seva petita. Ho ha fet compartint la portada de la revista ¡Hola!, on apareix amb l'acabada de néixer. Amb ella, ha redactat: «Ha arribat una llum plena d'amor a la meva foscor.Ja mai no tornaré a estar sola. He tornat a viure».

Echevarría, deixant de banda la controvèrsia sorgida, ha optat per felicitar Obregón i desitjar-li el millor. Li ha escrit: «Felicitats, estimada Ana. Estic segura que d'amor no us en faltarà a cap de les dues».

D'aquesta manera, la parella de Miguel Torres ha demostrat que en aquest assumpte l'únic que li importa és una cosa. El que prioritza és la felicitat de la seva companya de professió.

Captura de la resposta de Paula Echevarría a Ana Obregón a Instagram
Paula Echevarría ha felicitat Ana pel pas que ha fet | INSTAGRAM @ANA_OBREGON_OFICIAL

Paula Echevarría, amb el suport de molts més famosos

Paula Echevarría no ha estat l'única que ha volgut donar l'enhorabona a la mare acabada d'estrenar. També li han enviat els seus millors desitjos des de Georgina fins a Pelayo Díaz, passant per Remedio Cervantes, José Bono i Mónica Naranjo. Aquesta última, concretament, li ha dit: «Quanta alegria i benediccions. Felicitats!».

Paula ha vist que, així mateix, s'ha posicionat al costat de la model María José Suárez. Ella li ha escrit: «Com m'ha alegrat aquesta notícia aquest matí. Tota la felicitat del món per a vosaltres, que te la mereixes».

És més, fins i tot Echevarría ha pogut veure que a Twitter també li han dirigit missatges de suport figures conegudes com Rosa Villacastín. El missatge d'aquesta periodista diu així: «Sí, estic d'acord amb Ana a l'hora de tenir una filla per gestació subrogada Qui som nosaltres, jo, per jutjar la decisió d'una dona que ha perdut el seu fill? Poseu-vos al seu lloc».

Tot i això, l'ex de Bustamante ha vist que, així mateix, moltes cares conegudes han criticat el pas fet per la seva companya de professió. Aquest ha estat el cas de Joaquín Prat, de Jorge Javier i fins i tot de Guillermo Toledo, que ha escrit: «S'ha comprat un nounat».

«Ho ha fet aprofitant-se de la necessitat extrema d'una dona pobra i sense importar-li els trastorns que els ha causat a ella i a la criatura. Després, ha sortit de l'hospital amb cadira de rodes, com si l'hagués parit. Aquesta gent està malalta».

No podem oblidar tampoc Leticia Dolera, que ha escrit: «Explotació sexual i reproductiva, dues cares de la mateixa moneda. La mercantilització dels cossos de les dones». Certament, Paula Echevarría és conscient que el debat continua obert i que encara ens queda molt per escoltar i llegir sobre això.