Primer pla de Paula Echevarría mig somrient

Paula Echevarría descobreix que la seva nova parella l'ha traïda explicant la veritat

La mare de Daniella Bustamante ha estat testimoni de les paraules sobre ella d'una nova amistat

És evident que Paula Echevarría viu una de les seves millors èpoques. Des de l'any passat, les bones notícies en la vida de l'actriu s'han multiplicat. La primera és que es va convertir en mare per segona vegada amb el seu nòvio Miguel Torres.

De fet, fa tan sols un mes, va estar de celebració al costat dels seus més propers pel bateig del petit. Sens dubte, va ser un esdeveniment ple d'emotivitat i alegria que Paula va gaudir com mai.

A més, compta amb una relació estupenda amb el seu exmarit David Bustamante, amb qui té una filla en comú, Daniella Bustamante. Tot i que el cantant no va poder assistir a la cerimònia, la veritat és que va estar present en certa forma. «Vaig estar parlant amb ells, em van fer una videotrucada quan eren allà».

Pel que fa a la seva vida professional, Paula Echevarría no es pot queixar ni una mica. Últimament, l'actriu s'ha convertit en una de les influencers més reconegudes del nostre país.

Per als seus seguidors, l'actriu n'és tot un exemple al món de la moda. Els seus looks no passen desapercebuts i sempre causen gran impressió. Per aquest motiu, les marques no dubten a col·laborar-hi i tenir-la com a imatge principal.

Sens dubte, l'ex de Bustamante està en el seu millor moment. Sobretot ara, que ha aconseguit una oportunitat laboral molt bona.

Paula Echevarría s'uneix a un concurs de televisió exitós

Paula Echevarría està molt emocionada pel nou projecte professional que té entre mans. L'actriu va estar negociant aquests darrers mesos amb una famosa cadena per incloure-la en un programa que sempre té èxit.

Es tracta, ni més ni menys, de Got Talent. La veritat és que la mare de Daniella Bustamante és molt afortunada de formar part de l'equip i fer de jurat al costat d'Edurne, Risto Mejide i Dani Martínez.

Va ser al mes de maig quan es va confirmar la seva participació. «És un format que, com a espectadora, m'ha fet al·lucinar i m'ha emocionat mil vegades. El meu pare és fan número u del programa i va ser amb ell amb qui vaig començar a enganxar-me», deia Paula.

Pel que fa a la seva relació amb els seus companys de professió, comentava el següent: «Són genials i estic segura que encaixarem a la perfecció. Crec que amb Dani riuré molt; que Risto em donarà molt d'afecte, perquè, malgrat la seva façana, és molt amable i afectuós i que Edurne serà amb qui més coses en comú tindré».

Justament, fa dues setmanes va començar el rodatge de la nova edició. Ara, després de tot aquest temps que Paula ha passat amb els seus companys, un ja ha confessat com se sent treballar amb l'actriu.

Ha estat Edurne qui no ha dubtat a opinar sobre el paper que té l'ex de Bustamante a Got Talent. Ha aprofitat per parlar amb total sinceritat en un esdeveniment de Pandora, marca de la qual ha esdevingut ambaixadora.

«És encantadora, té moltes ganes de passar-s'ho bé i vol entregar-se al 100 %. Som molt companyes. Hem fet pinya», deia emocionada.

Per sort, totes dues han connectat i han aconseguit mantenir una relació especial. Tant és així que la cantant no dubta a publicar vídeos al seu perfil d'Instagram passant-s'ho bomba amb la seva companya i, ara, amiga.

Paula Echevarría descobreix els plans d'Edurne

D'altra banda, els mitjans de comunicació també han volgut preguntar a Edurne més qüestions sobre la seva vida personal. Una de les preguntes va ser si s'havia plantejat passar per l'altar amb el seu xicot, David de Gea.

Paula Echevarría no ha pogut evitar sorprendre's amb les declaracions de la cantant. «Ja amb una nena no ens fa falta. Em faria il·lusió, però tampoc és que ho pensi, no necessito casar-me», aclaria a la premsa.

Sens dubte, l'actriu la comprèn millor que mai, ja que ella tampoc no ha contret matrimoni amb el seu nòvio. La veritat és que no cal demostrar que sent un gran amor cap a Miguel Torres perquè ja és més que evident.

No obstant això, forts rumors apunten que la parella es podria haver casat en secret. Després del bateig del seu petit Miki, haurien pres la decisió final i formalitzar el seu amor.

La veritat és que, amb casament o sense, Paula Echevarría està molt feliç per la bona època que està travessant. És evident que l'actriu està en el seu millor moment, tant a nivell personal com professional.