Paula Echevarría

Paula Echevarría s'obre en canal després del que ha passat: «Hem aguantat molt»

Paula Echevarría revela l'episodi més incòmode de la seva vida

Paula Echevarría no s'ha quedat fora en el tema de la denúncia de Jedet als Premis Feroz per una presumpta agressió sexual. Aquest suposat abús sexual l'hauria comès el productor Javier Pérez Santana, detingut durant unes hores i posat, posteriorment, en llibertat amb càrrecs.

Uns fets que han estat reprovats per l'organització dels Premis Feroz i, de mica en mica, han sortit nous testimonis d'altres afectats. I tot després del que es va succeir aquella matinada del 28 de gener a Espacio Ebro.

El que havia de ser una festa de celebració de la 10a edició dels Premis Feroz, es va convertir en un malson per a dues persones. Una d'elles, la mateixa Jedet, i una altra de la qual encara no ha sortit la seva identitat.

Paula Echevarría posa el crit al cel després del que va passar en aquella festa

El cas és que després de les acusacions de l'artista i d'altres assistents a la festa, com ara Bob Pop, alguns famosos han donat la seva opinió sobre aquest tema tan espinós.La Jedet

Paula Echevarría lamenta els fets amb Jedet als Premis Feroç | EP

I una de les que s'ha pronunciat ha estat Paula Echevarría, que ha lamentat que s'hagin produït aquestes suposades agressions. Amb tot, s'ha mostrat més contundent que mai contra aquests «bavosos de torn», que ha hagut d'aguantar unes quantes vegades.

La veritat és que Paula es va sentir «reflectida amb Bob Pop. Em va alegrar tant que es parés els peus al bavós de torn... Mil vegades a la meva vida he volgut anar al lavabo en una discoteca i ho he evitat», començava el seu speech.

Paula Echevarría esclata com mai per denunciar els fets

Ella ho evitava «pel que significava això. Així que felicitats si li comencen a parar els peus als bavosos de torn», sostenia l'actriu fa unes hores en un esdeveniment celebrat a Madrid.

Recordem que Bob Pop va denunciar públicament que a ell li va passar una cosa semblant a la festa posterior als Premis Feroz. Allà hi va haver diversos homes que presumptament es van sobrepassar amb alguns dels convidats a la festa a l'Espacio Ebro de l'Expo Saragossa 2008.

Paula Echevarría en un photocall
Paula Echevarria no ha quedat callada | GTRES

«En cap moment vaig pensar que això es podia denunciar. De sobte vaig pensar: 'M'ha tocat la meva quota de borratxo bavós que et toca a totes les festes i t'aguantes'. I quan vaig veure la denúncia d'altres vaig pensar 'com de mal educats estem, la meva generació i la meva cultura, que has d'assumir que això és normal», reflexionava Bob Pop.

«Em sembla un avenç enorme que no hàgim d'assumir que és normal. Em va semblar que era el que hem hagut de suportar tota la vida i em va tocar aquest com em podria haver tocat qualsevol altre», va exposar.

Paula està farta dels «bavosos de torn»

Tornant a les declaracions de la influencer asturiana, Paula Echevarría va confessar, al seu torn, que aquestes situacions tan incòmodes les ha viscut moltes vegades.

Primer pla de Javier Pérez Santana al 'photocall' dels Premis Feroz
Paula Echevarría espera que siguin més les persones que denunciïn aquest tipus de conductes | GTRES

«Moltes vegades evites enfrontar-te o calles per evitar que, si estàs amb la teva parella, que comenci una baralla. Hem hagut d'aguantar molt en aquest sentit, estar sotmeses a la situació i no, ja no ho farem més», sentenciava sense tallar-se un pèl.

I és que ella espera que, a partir d'ara, i seguint l'exemple de l'artista trans Jedet, siguin més les persones que denunciïn aquest tipus de conductes tan detestables.

Només desitja que no es quedi tot en el que va passar als Premis Feroz, que ha tingut un abast, a escala nacional, de primer nivell. I és que ha omplert molts minuts de televisió i pàgines virtuals dels mitjans digitals del nostre país.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp