IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les crítiques que ha rebut una gran 'influencer' catalana per un comentari desafortunat

La 'youtuber', original de Badalona, ha compartit una piulada que ha estat molt comentada

La’influencer’ catalana Paula Gonu durant la presentación de la campanya ‘Buscamos la sonrisa Orbit’ de la firma ‘Orbit’ a Madrid (09/05/2018)
La catalana ha estat durament criticada a les xarxes | GTRES

El període de confinament està fent que els famosos passin més temps a les xarxes socials i interactuïn amb els seus seguidors. Alguns d’ells intenten treure algun somriure amb bromes que consideren inofensives, però que els internautes no estan disposades a passar per alt.

L’última víctima de criticisme ha estat la 'youtuber' i ‘influencer’ catalana Paula Gonu, qui ha volgut compartir una petita reflexió que els seus seguidors han trobat de mal gust. «Si tancaran les platges que ho diguin ja i segueixo menjant tranquil·la».

Un desafortunat comentari pels seus joves seguidors

Les xarxes no han perdonat aquesta piulada i han criticat durament la ‘influencer’ per incitar a la gent a deixar de menjar, així com acomplexar la gent que està menjant de manera exagerada durant la quarantena o que té sobreprès i no es troba còmode amb el seu cos.

«Algú amb moltíssims seguidors i diu això... Per molt que sigui una broma no saps totes les nenes i nens amb complexos que et segueixen. No ajudes bonica», «La gent ha de menjar encara que hi hagi platja, o no deixem a les grasses anar a la platja, Paula?» «Mal comentari», «Les persones grasses també podem anar a la platja». Sens dubte, algú amb tants seguidors –molts d’ells joves i adolescents- hauria de pensar-s’ho més abans de compartir els seus pensaments amb els seus milions de seguidors.


Comentaris

envia el comentari