Paula Vázquez confessa que pateix rosàcia, una malaltia crònica de la pell

A ella li van diagnosticar fa només dos anys, després de patir un greu brot

Paula Vázquez en una imagen de archivo | La Sexta

Sovint els famosos només mostren la cara A de la seva vida. Les festes, les bones notícies, els viatges, entre altres beneficis que la resta de mortals no tenen. Ara bé, no és d'estranyar que també tinguin problemes, estrès, males notícies i, fins i tot, malalties.

Aquest és el cas de la presentadora Paula Vázquez, qui s'ha atrevit a compartir amb els seus seguidors d'Instagram la malaltia cutània que pateix: la rosàcia. Es tracta d'una malaltia de la pell que, segons els brots, omple la superfície especialment de la cara de granets de color vermell que irriten i provoquen dolor.

Els seus símptomes

En aquest sentit, Paula ha explicat que: «La rosàcia és una malaltia crònica de la pell que afecta només al rostre, en especial a les faltes, el front, la barbeta, el nas i els ulls. És com tenir un acne, però a partir dels 40 en el meu cas. Mai abans havia tingut grans». Segons explica la famosa presentadora, a ella li van diagnosticar la rosàcia fa només dos anys, després de patir un greu brot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@_danimartin_ Se llama #Rosácea lo que tengo en la piel . Sumándome a la iniciativa de Dani Martín. Quizás encontremos un remedio. Para él no es ningún inconveniente. Sin embargo a mí sí que me molesta. Aunque aprendo a vivir con ella. La rosácea es una enfermedad crónica de la piel que afecta solo al rostro, en especial a las mejillas, la frente, la barbilla , la nariz y ojos. Es como tener acné pero a partir de los 40 en mi caso. Nunca antes había tenido granitos. Hace dos años me lo diagnosticaron. Para entonces tenía un brote muy importante. La cara inflamada, roja, dolía, una especie de picazón, y de repente los ojos. Rojos secos, duelen mucho. Hasta marea. Está relacionado con el estrés. Yo solo consigo bajarlo relajándome, baños de espuma, paseos. Música. Y a veces ni eso. Suele comenzar en los mofletes, se quedan rojas como un borrachito. ( por cierto imposible beber alcohol teniendo Rosacea) A mi un tinto de verano, me destroza la cara, o el sol , Los cambios de temperatura, olvídate de entrar en una sauna.🤷‍♀️ ¿Y tú tienes Rosácea ? Nos aconsejas algún tratamiento si te ha funcionado !? Por cierto, ahora mismo no la tengo. Las fotos son de hace unos meses. Ella es así va y viene.

Una publicación compartida por Paula Vázquez. Presentadora TV (@paulavazqueztv) el

Els seus símptomes van ser: «Cara inflamada, vermella, feia mal, una mena de picor i, de sobte, els ulls. Vermells, secs, fan molt mal. Fins i tot mareja. Està relacionat amb l'estrès». Davant aquesta situació, Paula ha explicat que la seva única manera de calmar els dolors i la seva aparició són els banys d'escuma, els passejos o escoltar música, en definitiva, relaxar-se. Finalment, assegura que és impossible beure alcohol, ja que «a mi, un 'tinto de verano', em destrossa la cara».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari