ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Paula Vázquez confessa que pateix rosàcia, una malaltia crònica de la pell

A ella li van diagnosticar fa només dos anys, després de patir un greu brot
Paula Vázquez en una imagen de archivo | La Sexta

 

Sovint els famosos només mostren la cara A de la seva vida. Les festes, les bones notícies, els viatges, entre altres beneficis que la resta de mortals no tenen. Ara bé, no és d'estranyar que també tinguin problemes, estrès, males notícies i, fins i tot, malalties.

 

Aquest és el cas de la presentadora Paula Vázquez, qui s'ha atrevit a compartir amb els seus seguidors d'Instagram la malaltia cutània que pateix: la rosàcia. Es tracta d'una malaltia de la pell que, segons els brots, omple la superfície especialment de la cara de granets de color vermell que irriten i provoquen dolor.

 

 

Els seus símptomes

En aquest sentit, Paula ha explicat que: «La rosàcia és una malaltia crònica de la pell que afecta només al rostre, en especial a les faltes, el front, la barbeta, el nas i els ulls. És com tenir un acne, però a partir dels 40 en el meu cas. Mai abans havia tingut grans». Segons explica la famosa presentadora, a ella li van diagnosticar la rosàcia fa només dos anys, després de patir un greu brot.

 

Els seus símptomes van ser: «Cara inflamada, vermella, feia mal, una mena de picor i, de sobte, els ulls. Vermells, secs, fan molt mal. Fins i tot mareja. Està relacionat amb l'estrès». Davant aquesta situació, Paula ha explicat que la seva única manera de calmar els dolors i la seva aparició són els banys d'escuma, els passejos o escoltar música, en definitiva, relaxar-se. Finalment, assegura que és impossible beure alcohol, ja que «a mi, un 'tinto de verano', em destrossa la cara».

 

També et pot interessar...