Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.

Paz Padilla cedeix a les exigències i revela que no apareixerà més

'La que se avecina' perd Paz Padilla per a aquesta temporada

Paz Padilla no està passant per un bon moment professional. La seva sortida de Mediaset va ser força sobtada i encara ressona als mitjans. Que la presentadora marxés de Sálvame de la manera com ho va fer no va deixar ningú indiferent.

Però no és l'única cosa que ha hagut de deixar. Paz tenia un contracte d'exclusivitat amb el grup de Paolo Vasile. Fins al moment del seu acomiadament només tenia feines a Telecinco, i més d'una. Cal recordar que la mare d'Anna Ferrer ha interpretat durant diversos anys el personatge de la Chusa, a la popular sèrie La que se avecina. Després del seu fulminant abandó de Mediaset, no ho podrà continuar fent. 

Paz Padilla
Paz Padilla va cancel·lar el seu contracte amb Mediaset | EUROPA PRESS

I és que el contracte entre la treballadora i l'empresa es va trencar del tot. Paz Padilla va haver de desvincular-se del tot de la cadena de Paolo Vasile, cosa que fa que tampoc pugui seguir actuant a la sèrie.

La que se avecina perd Paz Padilla

A més, la cosa no és tan fàcil com sembla. S'ha sabut que Paz Padilla tenia aquest contracte d'exclusivitat amb Mediaset. L'actriu va ser acomiadada sobtadament i tot va quedar a l'aire. El contracte, no obstant, semblava continuar vigent. Això sí, en el moment en què Paz va demandar el grup, tota vinculació es va trencar. Així doncs, la presentadora es desvinculava del tot de Mediaset.

No obstant això, la truita es girava uns mesos després. A principi d'estiu saltava la notícia que el grup de Vasile i Paz Padilla havien arribat a un nou acord. Pel que sembla, l'actriu tornava a ser treballadora de Mediaset «exactament en els mateixos termes en què hi havia al contracte que l'unia a la companyia». La veritat és que, des de llavors, no s'ha parlat més sobre el tema, i no s'ha esmentat res sobre cap nou treball.

Paz Padilla
Paz Padilla interpreta a 'La Chusa' a la sèrie des de fa anys | TELECINCO

Però hi havia un altre tema que seguia incert, la participació de Paz a La que se avecina. Ara tot s'ha aclarit i és que, Padilla, no apareixerà a la sèrie, almenys aquesta nova temporada. Els temps entre la suspensió del seu contracte i la signatura del nou no van donar marge als creadors de la sèrie. Els guionistes es van veure en l'obligació de deixar fora de la ficció el personatge de la Chusa.

Per a aquesta temporada de La que se avecina  ja no hi havia temps de fer modificacions, i Paz Padilla es quedarà, de moment, sense aparèixer a la sèrie. Això sí, no es descarta que torni per a temporades futures.

Cal tenir en compte que la sèrie acaba de signar un contracte per 3 anys, per la qual cosa promet que es mantindrà a la televisió un temps llarg encara.

▶️ Vídeo del dia

José Luis Gil i Cristina Medina, tampoc estaran a La que se avecina

Per motius diferents i segurament coneguts per tothom, altres personatges de La que se avecina tampoc tindran la seva aparició aquesta nova temporada. És el cas dels actors José Luis Gil i Cristina Medina. Tots dos han passat una temporada complicada a causa de problemes de salut. Aquests els han impedit seguir amb els seus treballs com a intèrprets en els últims mesos, per la qual cosa ha impossibilitat la seva continuïtat a la sèrie.

Muntatge fotogràfic de José Luis Gil i Cristina Medina.
Cristina Medina i José Luis Gil tampoc apareixeran a la nova temporada de LQSA per motius de salut | CatalunyaDiari

Cristina Medina potser podria tornar en temporades futures de la sèrie de Mediaset, ja que el càncer que va patir va remetre i ella ja ha assegurat estar «bastant recuperada» de la malaltia. Això sí, és important tenir present que és una cosa que podria influir en la seva vida futura. Ella mateixa va advertir que «això ja és per sempre, ens creiem que et quedes calba i ja està, i no. Però bé, cal aprendre a conviure amb la malaltia». Així doncs, encara no se sap que serà del seu futur.

Un altre dels companys de Paz Padilla a La que se avecina  que no podrà aparèixer és José Luis Gil. L'actor va patir un ictus de què sembla que encara es recupera. És per això que no ha pogut seguir amb la seva vida normal, gravant capítols de la sèrie. El cas de Gil és més complicat que el de Medina. Tot i que se sap que l'actor s'hauria anat recuperant a poc a poc, des que va saltar la notícia no se l'ha vist en públic i no se'n coneix veritablement l'estat.