Primer pla de Paz Padilla

Paz Padilla amaga Iván Martín, l'home que li dona amor i sap què va passar a Sálvame

Paz Padilla segueix vinculada a 'Sálvame' i Iván Martín l'està ajudant a oblidar

Paz Padilla ha estat més d'una dècada treballant a Telecinco i tothom pensava que encara li quedava molt de temps a la cadena.

Tot i això, els seus responsables van decidir rescindir-li el contracte després d'una acalorada discussió que va mantenir amb Belén Esteban. Des de llavors no se l'ha tornat a veure, però per sort no afronta aquest cop sola, ho fa al costat de l'actor Iván Martín.

Paz Padilla, antiga presentadora de Sálvame, ha trobat la fórmula per superar tots els seus problemes: l'amor. Gràcies a l'afecte i l'amor dels seus éssers estimats supera una de les etapes més complicades de la seva trajectòria professional.

Iván Martín, parella de la seva filla Anna Ferrer, l'està ajudant força perquè té un sentit de l'humor extraordinari.

Fotomuntatge de Paz Padilla i el seu gendre Iván Martín.
Paz Padilla i Iván Martín han format un equip indestructible. | CatalunyaDiari
 

Iván treballa com a influencer i també ha fet alguns passos al món de la interpretació, però no és excessivament famós.

La popularitat d'Anna Ferrer, la seva parella des de fa anys, l'ha relegat a un discret segon pla, tot i que ell també en té molt, de talent. Sap que l'única cosa que necessita la seva sogra és rebre amor i humor, els dos grans secrets del seu benestar.

Paz Padilla prefereix no parlar del seu gendre Iván públicament perquè no vol intercedir a la trajectòria mediàtica del jove actor. És conscient que ella és un personatge irresistible i qualsevol dels seus passos pot eclipsar la persona que té al costat.

Tanmateix, passen molt de temps junts fora de càmeres i l'antiga presentadora està encantada amb la seva presència.

Paz Padilla segueix unida a Sálvame i Iván ho sap

Paz, segons informa la revista Semana, ha demandat La Fábrica de la Tele, productora de Sálvame, per un suposat acomiadament improcedent. Tot i això, l'humorista segueix unida a l'espai de Jorge Javier Vázquez, almenys això és el que demostren les seves xarxes socials.

No ha esborrat del seu compte d'Instagram el lloc de treball que tenia fins fa unes setmanes i hi continua posant que és presentadora del format.

Foto de Paz Padilla fent broma amb el seu gendre, Iván Martín.
Paz Padilla té una relació fantàstica amb Iván Martín. | Xarxes socials
 

Padilla li ha explicat a Iván Martín el que ha passat perquè tenen molta confiança, però ell no revelarà mai aquestes confidències.

El jove s'ha convertit en un rostre força perseguit perquè compta amb informació privilegiada, tot i que parlar amb ell és una tasca impossible. Treballa com influencer i en certs àmbits té força popularitat, així que està envoltat d'un fidel exèrcit de seguidors.

Iván ha donat la cara per la seva sogra més d'una vegada, com per exemple quan el públic la va acusar de no ser responsable amb el coronavirus.

La gaditana va rebre una infinitat de comentaris força ofensius i l'influencer no va trigar a donar la cara per ella. «Els que escriviu aquestes coses no us anomenaré gentussa perquè ni us ho mereixeu, qui us dona la potestat per atacar d'aquesta manera?».

Paz Padilla es confessa amb Iván Martín: «Un costat fosc»

Paz és una dona completament sincera i li ha explicat a Ivan el que pretén fer, ja que no pensa quedar-se de braços plegats.

Seguint el seu discurs, «l'amor ho pot tot», però hi ha determinats successos que han de ser castigats. Hi ha la possibilitat que Sálvame l'hagi acomiadat de manera indeguda i el jutge podria dictar sentència durant els pròxims mesos.

Padilla compta amb el suport del seu entorn, ja que tothom que ha tractat amb ella assegura que és una persona excepcional. Per això, Iván Martín està tan molest amb el públic que fa servir les plataformes digitals per emetre insults.

«Encara que les xarxes socials poden ser una font d'inspiració, hi ha un costat fosc l'existència del qual cal conèixer», va explicar el jove.

La mare d'Anna Ferrer es nega a esborrar del seu compte d'Instagram que ha estat presentadora a Telecinco. Aquest atreviment li costa grans disgustos, però ella no pensa rendir-se ni entrar en determinats conflictes.

Segons la revista Semana, ha posat l'assumpte en mans de la justícia i caldrà esperar un temps per veure qui té raó.