Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

Salten les alarmes a 'Sálvame' per un positiu que ha obligat a aïllar gairebé tothom

La presentadora ha confirmat la notícia a les xarxes

La història es repeteix i el coronavirus torna a acampar pels platós de Telecinco. Si durant la primera onada de la pandèmia va ser Marta López la que va obligar diversos programes a fer quarantena per una possible imprudència que va protagonitzar, ara tornem a ballar-la i és una companya seva la que ha donat positiu en coronavirus. Ens estem referint a la gaditana Paz Padilla i que fa uns minuts ha confirmat en les seves xarxes socials un rumor i que ja cap a algunes hores que estava circulant.

A primera hora de la tarda, un usuari apuntava a Twitter que potser Padilla havia donat positiu en Covid. Finalment, ella mateixa a través del seu compte d'Instagram ha confirmat la fatal notícia, narrant amb tot luxe de detall la cronologia dels fets. La presentadora s'ha aixecat aquest matí amb un mal de cap que ella mateixa ha descrit com a estrany i per a assegurar-se, ha trucat una amiga seva que té un centre de salut. Aquesta l'ha citat per a fer-se una prova d’antígens que ha acabat donant positiu.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Davant aquest primer resultat, la presentadora s'ha posat en contacte amb la productora de 'Sálvame'. Aquests l'han derivat a unes noves proves i que per mala sort, també han sortit positives de Covid. Davant aquesta situació, la gaditana ha començat un confinament per a aconseguir treure el virus del seu interior i que té pensat combatre gràcies a un amic seu que és immunòleg i que la tractarà perquè superi el contagi al més aviat possible.

La família de Padilla ha donat negatiu en els tests

Una de les grans preocupacions davant aquesta confirmació ha estat saber com es trobava la seva filla, la ‘influencer’ Ana Ferrer que viu amb ella. Segons sembla, aquesta ha donat negatiu i perquè no es contagiés han decidit dividir la casa. La presentadora s'ha armat amb guants, mascaretes i tota mena d'utensilis i s'ha tancat en la planta baixa de la llar. Alhora, la seva filla es troba en la segona planta i totalment allunyada de la seva mare.

Paz ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors i ha dit que ara es troba bé i que per tant, no cal sofrir. Recordem que Padilla no ha estat l'única presentadora de Telecinco que ha donat positiu en coronavirus. Emma García també va caure i va haver de fer una llarga quarantena, que va obligar a Sandra Barneda a posar-se al capdavant de 'Viva la vida' durant mig mes per a poder cobrir la baixa de la seva companya.

Els companys de Paz hauran de fer quarantena

Com ja va passar la vegada que Marta López va donar positiu, tot l'equip que va treballar ahir amb Paz Padilla en el plató de 'Sálvame' s'hauran de sotmetre a una exhaustiva quarantena per a poder descartar qualsevol tipus de contagi més que pugui comprometre l'emissió del programa més reeixit de la cadena. Entre els col·laboradors que es trobaven ahir en plató hi ha Belén Esteban o Mila Ximénez, que avui no han anat a treballar.

De fet, ahir es va sentir a Mila confirmant que avui li tocava també treballar i la seva presència finalment no s'ha produït. Per aquest motiu, 'Sálvame' s'ha hagut de rearmar d'urgència amb altres col·laboradors com Marta López o Antonio Montero i han hagut de recórrer al reporter Kike Calleja perquè passés a ser col·laborador i cobrís una de les baixes de la tarda.

D'altra banda, Belén Esteban també ha intervingut avui en el programa per telèfon per a matisar una informació que va donar ahir. Això ens confirma que es podria trobar a casa complint aquest protocol sanitari i que es podria haver establert després del positiu de la còmica i presentadora gaditana, Paz Padilla.