Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

«Que la facin fora ja»: la frase de Paz Padilla a 'Sálvame' que és inadmissible

Un comentari de la gaditana sobre Julia Janeiro ha incendiat les xarxes

Julia Janeiro, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, continua estant en el focus mediàtic després de complir la majoria d'edat diumenge passat 18 d'abril. Aquest mateix dimarts a 'Sálvame', el col·laborador Kiko Hernández va anar més enllà i va parlar del passat més fosc de la jove a l'institut i va revelar el testimoniatge d'una companya de classe de la filla del destre gadità.

El col·laborador de 'Sálvame' va destapar en ple programa que Julia Janeiro tenia una clara obsessió, i no era una altra que no li traguessin fotos. Kiko va explicar també que en el centre educatiu on anava la mediàtica Julia Janeiro hi havia un estricte control sobre la utilització del telèfon mòbil. Això si, Kiko Hernández va negar que la jove hagués sofert cap mena d'assetjament durant la seva etapa en el col·legi.

Kiko Hernández revela l'altra cara de Julia Janeiro, segons les seves companyes de classe

«M'escriuen un munt de companyes, em diuen que és mentida i que ella, abusant de ser la filla de qui era, si eren 15 a classe, tenia problemes amb 10», confessava el col·laborador. «Estava obsessionada que li fessin fotos, castigaven la classe perquè deia que hi havia un mòbil dins, registraven motxilles... Diuen que era una tortura», explicava Kiko.

Sobre aquest assumpte de l'obsessió que tenia la jove de 18 anys, Kiko va revelar que li van explicar com en una ocasió Julia va veure com una de les seves companyes estava parlant per telèfon amb el seu nòvio, però la filla de Jesulín no se'n refiava d'ella i li va dir que l'esperava en acabar les classes.

Va ser en aquest moment quan Julia Janeiro «la va acompanyar al bany i li va ficar el cap en el vàter, sense estirar la cadena», va prosseguir la història Kiko Hernández.

Malgrat la gravetat de l'assumpte, aquest tipus de 'bullying' que suposadament va dur a terme Julia sobre aquesta noia, va provocar els riures d'alguns dels col·laboradors presents aquest dimarts a 'Sálvame'. «Això no m'ho crec, per a començar, perquè el cap no entra, només entra a la tassa», confessava una incrèdula Gema López, que es va quedar a quadres amb el testimoniatge relatat per Kiko.

La frase de Paz Padilla sobre Julia Janeiro que rebenta xarxes socials

El moment polèmic de la tarda va arribar quan Paz Padilla es va referir així a les 'malifetes' de Julia Janeiro: «És la meva ídola ja, ets la meva ídola! Perquè a més d'un hauria ficat jo en el vàter, amb un cagarro al capdamunt», va opinar Padilla davant la sorpresa de tots.

Minuts després de la impactant anècdota, Omar Suárez, reporter de 'Sálvame', es va presentar a la casa de Julia Janeiro per a parlar amb ella d'aquest episodi. La jove, que no va voler fer declaracions sobre aquest tema, només va contestar amb un «gràcies» al reporter quan ja s'acomiadava d'ella.

Omar va explicar més tard que sí que va poder parlar amb la jove fora de càmeres i va assegurar que «és tímida i educada, m'ha dit que no vol parlar ni respondre, però que entén, comprèn i respecta el nostre treball, així que jo li dono les gràcies a Julia Janeiro perquè m'ha semblat supereducada».

El comentari de Paz Padilla sobre Julia Janeiro es va fer viral a les xarxes socials en uns minuts. Molts usuaris van enlletgir el missatge llançat per la gaditana, ja que no comprenien com podia frivolitzar amb un tema tan seriós com l'assetjament escolar.

  • «Kiko Hernández parla d'un episodi de bullying absolutament horrible (Julia Janeiro introdueix el cap d'una companya a la tassa del vàter), Paz Padilla es, literalment, caragola de riure, i no passarà res? PAZ PADILLA FORA JA!»
  • «Paz Padilla dient que si és veritat que Julia Janeiro li va ficar el cap en el vàter a una companya és la seva ídola Aquesta senyora és ximple»
  • «Paz Padilla: Ai això de Rocío Carrasco és inadmissible, sororitat, suport... Blah blah blah... Also Paz Padilla: Rient-se com una truja quan una noia explica com Julia Janeiro li va ficar el cap al WC sense estirar la cadena, dient que és la seva ídola»
  • «Paz Padilla quina patinada ha pegat avui amb el tema del #bullying partint-se la caixa mentre comenten que Julia Janeiro li va ficar el cap en el vàter a una companya de classe. Error»

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.