Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

La col·laboradora de Telecinco que no vol participar en l'entrevista a Rocío Carrasco

Ha estat una de les protagonistes del documental

Comença el compte enrere per a l'entrevista més esperada de Telecinco. Rocío Carrasco s'asseu en directe en el plató de 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' amb l'única intenció de llançar llum sobre aquells aspectes narrats en els primers set episodis del documental i que han estat qüestionats per nombrosos col·laboradors, presentadors i periodistes.

Un programa que s'ha preparat a contrarellotge i on l'expectació se centrarà en aquells rostres amb els quals Rocío Carrasco s'envoltarà i contestarà durant l'entrevista. Mentre s'ultimen els detalls, les apostes comencen a circular. Encara es desconeix quins periodistes seran presents i Lydia Lozano és el gran dubte.

Lydia Lozano prefereix que no li truquin

No són pocs els col·laboradors que estarien encantats d'asseure's enfront de Rocío Carrasco per a preguntar-li tots els dubtes que tenen, no obstant això, entre ells no es trobaria Lydia Lozano. La periodista ha estat protagonista involuntària dels dos últims episodis del documental de la filla de Rocío Jurado després que aquesta la nomenés.

Després d'escoltar les seves paraules, a Lydia no li va quedar més remei que demanar perdó i fins i tot va qüestionar la seva labor periodística: «Potser aquí he estat mala periodista» confessava en haver-se sentit manipulada i traïda per Antonio David Flores. En aquest sentit, la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha pronunciat sobre si serà una de les escollides per a entrevistar a Rocío Carrasco.

«Jo no espero que em truquin per a anar. Prefereixo veure-ho tranquil·la a casa amb Charly prenent una copa de vi. A més, diguis el que diguis i facis el que facis et criticaran» explicava la mateixa Lozano en exclusiva per a 'Cotilleo' sobre la possibilitat d'un cara a cara amb Rocío.

Els retrets de Rocío Carrasco a Lydia Lozano

Durant molt de temps la professionalitat de Lydia Lozano ha estat qüestionada a 'Sálvame'. La periodista ha estat enxampada amb alguna informació que no s'ajustava a la realitat i alguns dels seus companys no han dubtat a retreure-li. La mateixa Rocío Carrasco també ha desmentit a la periodista a la qual acusava d'haver-se deixat manipular per Antonio David Flores perquè donés públicament informació no contrastada.

Lydia Lozano ha estat molt crítica amb Rocío Carrasco i, encara que amb Antonio David ha tingut els seus més i els seus menys, ha contribuït a difondre informació falsa. Especialment esclaridora va ser la notícia que va publicar la periodista sobre el conveni regulador i la impossibilitat d'Antonio David de veure als seus fills. Rocío va desmentir aquesta informació amb proves contundents de les quals Lydia Lozano no tenia ni idea.

Una entrevista feta a mida per a Rocío Carrasco?

El que més s'especula és la poca imparcialitat que pot haver-hi en l'entrevista a la filla de 'la més gran'. Es rumoreja que Rocío Carrasco només vol comptar amb aquells periodistes i col·laboradors que s'han mostrat afins a ella, deixant a un costat aquells que la qüestionen. Paloma García-Pelayo, Isabel Rábago o Belén Rodríguez podrien ser les escollides, mentre que uns altres com Kiko Matamoros o María Patiño podrien quedar-se fora.

Però sens dubte, la que no podria faltar seria Lydia Lozano. La col·laboradora ha estat una de les habituals en el plató de 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' i assenyalada directament per Rocío Carrasco per haver format part en la campanya de desprestigi. La seva presència generaria molta expectació encara que, segons sembla, la periodista prefereix mantenir-se al marge i evitar amb això tornar-se a convertir en el blanc de les crítiques dels seus companys.

No és el seu desig enfrontar-se cara a cara amb la filla de Rocío Jurado i quedar en evidència davant el seu aclaparador testimoniatge contrastat amb proves. Tocarà esperar fins a les 22.00 hores per a conèixer definitivament els qui seran els 28 escollits.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.