Imatge de Paz Padilla

Paz Padilla 'fuig' d'Espanya just després de la seva primera entrevista a Telecinco

La presentadora va retornar als platós el passat dissabte per parlar de la pèrdua del seu marit

Si hi ha hagut una dona que hagi acaparat l'atenció al nostre país durant aquesta setmana, i aquest mes, fins i tot, és Paz Padilla. I és que la presentadora ha concedit una entrevista a 'Sábado Deluxe', tornant així a la petita pantalla. I és que després de la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal, l'andalusa ha estat allunyada dels platós, de la seva feina, per tal de superar la dolorosa pèrdua. Tanmateix, en la nit estrella del cap de setmana va donar detalls sobre aquesta tragèdia, per la qual cosa ha estat lloada i, alhora, criticada.

La gaditana es va sincerar amb el públic i va comptar de manera emotiva el comiat del seu espòs i com es troba ella ara. Una sinceritat que li ha valgut nombrosos missatges de suport, com els de la seva amiga Toñi Moreno. Ara, després d'aquesta entrevista, ha decidit desconnectar de tot i ha emprès un viatge fora d'Espanya. En concret, ha marxat a Suïssa.

El viatge de Paz

Està previst que aquest pròxim dimecres, 9 de setembre, Paz Padilla torni a posar-se al capdavant de 'Sálvame'. Per aquest motiu, per a prendre forces davant la volta al treball, ha optat per fer una escapada al país suís.

Ella, a través del seu compte en Instagram, és, de fet, qui ho ha fet públic. Així, ha compartit un vídeo on se la pot veure passejant pel camp. Vídeo que ha acompanyat del següent missatge: «Aprenent a caminar sola, observant la bellesa que m'envolta, #suizach».

No obstant això, també ha aprofitat aquesta publicació per a agrair les mostres d'afecte que ha rebut després de la citada entrevista. I ho ha fet dient: «Gràcies als milers de missatges que vau escriure. La meva única intenció ahir va ser mostrar el que m'ha ajudat. Gràcies per entendre-ho i desitjo que tingueu molt amor en les vostres vides».

El vídeo ha aconseguit més de 570.000 reproduccions i milers de missatges. En aquests els fans de Paz Padilla no sols enalteixen la seva entrevista sinó que també li donen molt ànim i força. Bon exemple d'això són comentaris com aquests:

  • «Gràcies per donar llum a una cosa tan fosca».
  • «Va ser un plaer escoltar-te. Gràcies pel missatge d'amor i vida que ens vas donar».
  • «Ets molt gran, Paz».
  • «Ets tan humil, tan sincera, tan TU... que et mereixes que et passin mil coses boniques».


Cal afegir que entre aquests missatges també destaquen els d'amics i companys de la gaditana com Sara Escudero o Tamara Gorro, entre altres. Aquesta última en concret li ha dit: «Una i mil vegades més, GRÀCIES. T'estimo».